Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

After Work Landsbygdsföretagare inom besöksnäringen

Efterfrågan på att träffa andra företagare inom besöksnäringen som är verksamma på landsbygden i Säters kommun har varit stor så nu gör vi slag i saken. Att träffas kan leda till nya goda idéer och nya samarbeten som kan göra varje verksamhet starkare. Och tillsammans är alltid roligare!

Det är också en chans att uppdatera sig kring läget. Visit Dalarna och turistbyrån, Cecilia och Isabelle, kommer att vara på plats och ha med sig Säterkartor och broschyrer som kan vara bra att ha hos er för utdelning till nyfikna turister som ni möter.

Vi vet att mångas högsäsong startat, men vi chansar att det funkar för de flesta av er i alla fall. Så ta chansen att träffa varandra, era företagarkollegor i Säterbygden, samt Visit Dalarna/Turistbyrån; Cecilia och Isabelle och Näringslivsenheten Säters kommun; Helena och Josefin.

När? Måndag 24 juni kl 19:00. Presentationsrunda vid ca 19:30.

Var? Hos Peter Flinck och Ateljé Y, Yttersätra 49, Stora Skedvi

Hur? Om du har broschyrer och visitkort om dig och ditt företag ta med för att kunna visa upp och dela med dig av under träffen. Du får också möjlighet att beskriva din verksamhet kort för alla på plats.

För vem? Landsbygdsföretagare inom besöksnäringen i Säterbygden.

Anmälan? Anmäl dig senast kl. 12 torsdagen den 20 juni via följande länk så ordnar vi något lättsamt och gott att äta och dricka (alkoholfritt): https://magnetevent.se/Event/after-work-landsbygdsforetagare-inom-besoksnaringen-30536/


Datum: 2019-06-24 19:00 - 2019-06-24 20:30
Plats: Ateljé Y, Yttersätra 49, Stora Skedvi
Pris: Kostnadsfritt
Arrangör: Näringslivsenheten Säters Kommun

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close