”Från idé till affärer” – Lunchseminarium i idéutveckling

Under våren 2023, med start 1 februari, erbjuder Coompanion Dalarna en ny upplaga av affärsutvecklingsprogrammet ”Från idé till affärer”. Programmet vänder sig till dig som har en affärsidé, en projektidé eller ett initiativ med möjlighet att skapa samhällsnytta och bidra till en hållbar värld. Du vill utveckla en verksamhet som gör skillnad, är nyfiken och vill lära dig mer om hållbart entreprenörskap. Om du har en vision och en ambition så hjälper Coompanion dig med kunskap, verktyg, nätverk, gemenskap, coachning och inspiration.

Under 4 digitala lunchseminarier är fokus på fyra olika faser i idéutvecklingen; idé, koncept, utveckling och stabilisering. Varje seminarium gästas av en inspirerande och passionerad samhällsentreprenör.

Nytt för i vår är att du, mellan seminarietillfällena, erbjuds att arbeta vidare med ”månadens fokusområde” i en digital plattform. Där får du också tillgång till användbara verktyg och coachning/rådgivning av någon av Coompanions erfarna affärsrådgivare. Programmet avslutas sedan med en nätverksträff på Dalarna Science Park den 17 maj.

Din medverkan är helt kostnadsfri, tack vare finansiering av EU-medel (ERUF) och Region Dalarna.

Anmälan

Läs mer och anmäl dig till programmet på Coompanion Dalarnas hemsida. 

coompanion


Datum: 2023-02-01 00:00
Pris: Kostnadsfritt
Arrangör: Coompanion Dalarna