I min ruta

Vi på Säters bibliotek skapar ett kollektivt minnesmärke för våren och sommaren 2020. Vi vill inspirera och uppmana er alla till att delta i skapandet. Alla kan och får vara med!

Många av oss tillbringar just nu mycket mer tid hemma än vanligt och i isoleringen blir behovet av gemenskap tydligare än någonsin. Kan vi i vår egen ”ruta” hitta utrymme för skapande och att uttrycka tankar och ideer på olika sätt?

Kanske hittar du ett eget tema eller en frågeställning som betyder extra mycket för dig just nu? Eller tar du utgångspunkt i ett material du tycker om att arbeta med? Vi vill inspirera och uppmana er alla till att delta i skapandet av Säters kollektiva minnesmärke från våren 2020.

Tanken är att ni skapar era verk hemma i de material och tekniker som ni vill använda er av. Om några månader, när vi förhoppningsvis har öppet som vanligt igen, kommer vi att samla in och ta emot era arbeten och på något vis sätta ihop alla rutor/arbeten/skapelser/konstverk till ett kollektivt minnesmärke för våren 2020!

Alla kan och får vara med! Väldigt små barn kanske bidrar med bilder av fingerfärg? Andra kanske fotar? Jobbar i textil, trä, tecknar, målar, sprayar, skulpterar, skriver eller något helt annat?

På onsdagar publicerar vi någon form av tips och inspiration på facebook, bibliotek.sater.se och Instagram #iminruta20x20, #Fixoteket #Satersbibliotek, håll utkik..! 

För mer info om hur du går till väga gå till bibliotek.sater.se, där kan du också se en inspirationsfilm om hur du kan skapa din ruta.


Datum: 2020-07-08 16:00 - 2020-07-08 18:00
Plats: Säters biblioteks Facebook, Instagram, bibliotek@sater.se
Arrangör: Säters bibliotek