Utbildning: Digital marknadsföring, Grund

Det här är en kostnadsfri utbildning för handels- och serviceföretag i Säters kommun som erbjuds via projektet Ökad handelskraft och samverkan. Utbildningstillfällena kommer att hållas så lokalt som möjligt i grupper om ca 10 deltagare. Utbildningen startar så fort det finns tillräckligt med deltagare. Skicka en intresseanmälan så snart som möjligt till kjell.bergqvist@fbregionen.se.

Fler utbildningar hittar du här. 

Kurs Digital marknadsföring: Grund. Två halvdagar: 1 och 8 december.

Få insikt i hur digital marknadsföring hänger ihop och hur möjligheterna ser ut. Vi anpassar upplägget efter er kunskapsnivå, och de specifika förutsättningar som gäller för aktuell bransch och verksamhetstyp. Vi ser alltid till att hålla en övergripande strategisk nivå, och samtidigt förse deltagarna med konkreta tips, råd och strategier som går att agera på direkt.

Halvdag 1

1 december kl 7:30-11:30, Folkets Hus i Säter, Järnvägsgatan 22

Föreläsare: Jessica Engström

  • Introduktion Kundresan via digital marknadsföring – från varumärke till konvertering
  • Vikten av varumärket för att skapa igenkänning
  • Annonsering på sociala medier Sponsrade inlägg och möjligheterna med annonsering på sociala medier. När ska man välja vad och varför?
  • Sociala medier Det du behöver veta och förstå för att bli grym på sociala medier

Halvdag 2

8 december kl 7:30-11:30, Folkets Hus i Säter, Järnvägsgatan 22

Föreläsare: Erik Nyström

  • Kundresan och Googles verktyg En genomgång av Googles 10 viktigaste verktyg
  • SEO Grunderna kring hur SEO fungerar
  • Konverteringsoptimering De bästa åtgärderna för ökad konvertering

Om Jessica och Erik

Jessica Engström

Jessica Engström

Jessica Engström började som operativ projektledare på United Power 2012 och är idag VD/Strategisk Projektledare och delägare. Hon hjälper kunder lösa sina problem genom smarta marknadsinsatser. Jessica ser inte bara till att det händer utan att allt genomförs i rätt ordning. Dessutom bjuder hon på sig själv och får alla att trivas. Utöver strategisk projektledning vid framtagande av kommunikationsplaner/strategier arbetar hon också operativt med projektledning och sociala medier.

Erik Nyström

Erik Nyström som jobbat på digitala byråer sedan 2012 arbetar numera som digital strateg på United Power. Han är uppskattad bland annat för sin pedagogiska styrka. Ett ess inom Google Analytics, SEO, Google Ads, konverteringsoptimering samt mätning och rapportering. Rätt sak i rätt ordning är en central förkunnelse, och att göra saker bra från början för att slippa göra om. Stora som små verksamheter får hjälp av Erik med analys, optimering och uppföljning av digital kommunikation.

Intresserad av utbildningen?

Skicka din intresseanmälan till kjell.bergqvist@fbregionen.se


Datum: 2021-12-01 07:15 - 2021-12-01 11:30
Plats: Folkets Hus Säter, Järnvägsgatan 22
Pris: Kostnadsfritt