Utbildning: Digital marknadsföring, Påbyggnad

Det här är en av fyra kostnadsfria utbildningar för handels- och serviceföretag i Säters kommun som erbjuds via vårt projekt Ökad handelskraft och samverkan. Utbildningstillfällena hålls så lokalt som möjligt i Säters kommun i grupper om ca 10 deltagare.

Inget datum ännu bestämt men mejla din intresseanmälan redan nu till kjell.bergqvist@fbregionen.se.

Digital marknadsföring, Påbyggnad – 1 halvdag.

Här är det deltagarens företagande, den egna uppfattningen om företaget och kunderna som utforskas och synas. Fram med spaden. När du grävt gropen tillsammans med Erik, får du hjälp att sätta en ny grundstomme. Du kommer att ifrågasättas, men du kommer också känna att taket höjs och att det tillförs mer syre till resonemangen. En del kommer vara sig likt, men du kommer att se ditt företag och framtiden ur delvis nya perspektiv. I slutet av denna fördjupning kommer du att känna en ökad positiv energi och motivation att fortsätta utvecklas.

Innehåll

  • Djupanalys av ditt företags existensberättigande
    • Varför förtjänar ert företag att nå de mål ni sätter upp?
    • Vad är det du säljer, egentligen?
    • Vad är kundens invändningar mot din vision?
    • Hur bemöter du dem genom varumärket?
  • Åtgärdslista

Utifrån de insikter och perspektiv djupanalysen resulterar i skapar vi en konkret åtgärdslista som lyfter verksamheten från grunden.

Om Erik

Erik Nyström

Erik Nyström har jobbat på digitala byråer sedan 2012 och arbetar numer som digital strateg på United Power. Han är uppskattad bland annat för sin pedagogiska styrka. Han är ett ess inom Google Analytics, SEO, Google Ads, konverteringsoptimering samt mätning och rapportering. Rätt sak i rätt ordning är en central förkunnelse, och att göra saker bra från början för att slippa göra om. Stora som små verksamheter får hjälp av Erik med analys, optimering och uppföljning av digital kommunikation.

Intresserad av utbildningen?

Skicka din intresseanmälan till kjell.bergqvist@fbregionen.se


Datum: 2022-12-01 00:00