Utbildning: Utveckla din webbplats

Det här är en av fyra kostnadsfria utbildningar för handels- och serviceföretag i Säters kommun som erbjuds via vårt projekt Ökad handelskraft och samverkan. Utbildningstillfällena hålls så lokalt som möjligt i Säters kommun i grupper om ca 10 deltagare.

Inget datum ännu bestämt men mejla din intresseanmälan redan nu till kjell.bergqvist@fbregionen.se.

Utveckla din webbplats – 1 halvdag.

Få grepp om vilka olika parametrar som påverkar besökarens förtroende, positivt och negativt. Konkreta tips, råd och strategier som går att agera på direkt, med exempel från deltagarnas egna webbplatser. Vi går även igenom olika typer av mätning, som Google Analytics, Wincher och Hotjar. De som deltagit i utbildningen har sedan också möjlighet att boka fördjupad företagsrådgivning.

Innehåll

  • Syftet med webbplatsen, vad vill den erbjuda besökarna?
  • Konverteringsoptimering
  • UX – User experience
  • SEO – sökmotoroptimering
  • Utvärdering via Google Analytics, Heatmaps, Hotjar.

Om Erik

Erik Nyström

Erik Nyström har jobbat på digitala byråer sedan 2012 och arbetar numera som digital strateg på United Power. Han är uppskattad bland annat för sin pedagogiska styrka. Han är ett ess inom Google Analytics, SEO, Google Ads, konverteringsoptimering samt mätning och rapportering. Rätt sak i rätt ordning är en central förkunnelse, och att göra saker bra från början för att slippa göra om. Stora som små verksamheter får hjälp av Erik med analys, optimering och uppföljning av digital kommunikation.

Intresserad av utbildningen?

Skicka din intresseanmälan redan nu till kjell.bergqvist@fbregionen.se


Datum: 2022-12-01 00:00