Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Marcus Ridung – I våra svagaste stunder

Välkommen på vernissage på Kulturhörnan, Säters Bibliotek 9 mars kl. 12.30!

Konstutställningen I våra svagaste stunder av Marcus Ridung  pågår 9 mars – 4 april

I våra svagaste stunder Ansikte tecknat i kol
Varje ansikte är en början på en berättelse. Varje blick ett av många tusen ögonblick av förväntan, väntan, förundran och ovisshet. Varje andetag en förhoppning om att ha det bra. Att duga som man är. Att räcka till. Varje liv har sin historia av suckar och skratt. Varje liv har sin historia av händelser, upplevelser och erfarenheter. Kanske blev det som vi hade tänkt oss, kanske förändrades våra liv när vi som minst behövde det. Kanske fick vi inte det stöd eller den hjälp när vi som mest behövde det.

Denna utställning är präglad av konstnärens möten med personer i hemlöshet och med psykisk ohälsa. Som i sin tur är präglade av sin historia och erfarenheter.  Varje ansikte är en början på en berättelse. Berättelser som tar sin början i våra svagaste ögonblick.

Porträttbild av en man

Jag heter Marcus Ridung och är socialarbetare och tecknare.

Mina möten med hemlösa och personer med psykisk ohälsa präglar mig som människa, sätter spår som blir till porträtt som vill berätta om hur det är att vara människa. Varje möte är en påminnelse om hur skört livet kan vara.

Jag bor i Stockholm men har fritidshus i Fäggeby där jag och min familj tillbringar mycket tid av vår ledighet.Torplivet ger mig ro.

Tidigare har jag ställt ut ibland annat Stockholm och Västerås. ”I våra svagaste stunder” är min sjätte utställning.


Datum: 2019-03-09 12:30 - 2019-04-04 00:00
Plats: Kulturhörnan på Säters bibliotek
Pris: Gratis
Arrangör: Säters kommun kultur

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close