Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Säters Företagsdagar

Dagarna belyser företagsamheten och alla fantastiska företagare i Säters kommun! Flera företagsaktiviteter under dagarna både för företagare och av företagare. 

I år är det premiär för Säters företagsdagar. Syftet med dagarna är att sätta extra mycket fokus på företagsamheten och alla fantastiska företagare i Säters kommun! Det är också ett tillfälle att belysa vikten av ett gott näringslivsklimat. Under dagarna sker aktiviteter både för företagare och av företagare. Även inom Säters kommuns organisation lyfter vi företagsfrågor under hela vecka 13. Vi gör extra många företagsbesök och sprider vikten av företagsamheten också inom organisationen. 

MÅNDAG 25 MARS
Företagsbesök under hela dagen

Kommunledningen och näringslivschefen gör inplanerade företagsbesök under dagen för att öka kunskapen och förståelsen för företagens villkor och förutsättningar. Kommunen får möjlighet att lyssna in synpunkter och idéer och får information om företaget och framtidsplanerna. Kontakter skapas, synpunkter och möjligheter diskuteras.

TISDAG 26 MARS
Drop in-rådgivning om Upphandling, kl 14-18

Har du frågor om upphandling, både stora och små? Droppa in på rådgivning mellan kl 14-18 och träffa Katarina på UpphandlingsCenter. Plats: Näringslivsenheten, Salutorget (ovanpå turistbyrån).

Nätverksträff med Visit Dalarna, kl 14-18

Vad kan Visit Dalarna göra för din verksamhet? Hur kan vi arbeta tillsammans för att få fler besökare till Säter? Dra nytta av utvecklingen inom lokal mat, cykling, vandring, evenemang och Säterdalen! Öppet hus kl 14-18, med flera av Visit Dalarnas medarbetare på plats. Vi möts på turistbyrån vid Salutorget!

Öppet Hus på Näringslivsenheten, Salutorget, kl 14-18

Vi på Näringslivsenheten hjälper dig med dina företagsfrågor, stora som små. Vi har samlat företagslotsen på kontoret i form av kollegor med kompetens inom; bygg, fastighet, gata, miljö och plan. Har du företagsfrågor kom in på en kaffe och ställ dina frågor mellan kl 14-18.

ONSDAG 27 MARS
Gratis träning och rabatter på Actic Säter

Mellan kl 10-19 är det öppet hus på Actic och du som företagare är välkommen. Vill du köpa träningskort är det under dagen fri inskrivning och 20% på medlemskap. Två gratispass finns under dagen för dig som företagare:

  • Kl 11-12 Yin Yoga
  • Kl 14-14:45 Cirkelpass

Du behöver inte anmäla dig i förväg. Säg bara ditt företagsnamn i receptionen.

Digidelmässa på biblioteket Säter, kl 16:30-18:30

Finns det digitala tjänster och specifika företagstjänster som du går miste om? Kom och träffa aktörer som visar upp och berättar mer om sina erbjudanden mellan kl 16:30-18:30. Näringslivsenheten är på plats och visar sina erbjudanden för dig som företagare tillsammans med bland annat MittMedia, Annonsbladet, Dalatrafik, Bilda och 2047 science center.

TORSDAG 28 MARS
Sopplunch och nätverkande på Kulinariet, kl 12-13:15

Välkommen till Kulinariet i Stora Skedvi! Vi på Kulinariet önskar bjuda in dig som företagare i Säters kommun på sopplunch hos Restaurang Mat på Riktigt. Vi hoppas få se dig här hos oss i våra uppfräschade lokaler och den nyöppnade restaurangen. Passa på att träffa och ställ dina frågor till oss på Kulinariet och krögare Görgen Tidén. Vi bjuder på lunchen och antalet platser är begränsade så maila anmälan och meddela eventuella allergier senast tisdag 26/3 till: riina@skedvibrod.se. Adress: Landsvägen 38, Stora Skedvi.

Drop in-rådgivning med NyföretagarCentrum, kl 16-18

Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning! Det kan handla om att välja rätt företagsform, bolla affärsidé, frågor kring budget, marknadsföring eller vad du vill som rör ditt företagande. Mellan kl 16-18 finns Mathias från NyföretagarCentrum på Näringslivsenheten, Salutorget (ovanpå turistbyrån).

Klart du kan! – föreläsning med Mia Törnblom, kl 18-19:30

Företagarna Säter bjuder in till en inspirationsföreläsning kl 18 på Folkets Hus med en av Skandinaviens främsta föreläsare – Mia Törnblom. Låt dig inspireras av Mias kraftfulla metoder och verktyg. Hitta motivationen att investera i dig själv och i din egen utveckling. Förmingel kl 18, föreläsningen börjar kl 18.30. Anmälan senast 22 mars på www.bitly.com/klartdukan

FREDAG 29 MARS
Drop in-rådgivning med NyföretagarCentrum, kl 8-10

Du som funderar på att starta företag eller precis har startat eget, välkommen på kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning! Det kan handla om att välja rätt företagsform, bolla affärsidé, frågor kring budget, marknadsföring eller vad du vill som rör ditt företagande. Mellan kl 8-10 finns Mathias från NyföretagarCentrum på Näringslivsenheten, Salutorget (ovanpå turistbyrån).

Näringslivsfrukost hos ViNi Ekonomikonsult AB, kl 7:15-9

Värd för frukosten är ViNi som bjuder in till sitt kontor på Kungsvägen 31. Vi får även träffa fler företagare som har sina kontor på Kungsvägen 31. Vår landshövding Ylva Thörn är på plats precis som representanter för Ung Företagsamhet (UF) och UF-elever från Säter är med och visar upp sina produkter och tjänster så ett tips är att ta med en välfylld plånbok. Anmäl dig senast onsdag 27 mars på www.bitly.com/frukost0329

LÖRDAG 30 MARS
Säters företagsfest, kl 18

Det här är en kväll då vi tillsammans hyllar och firar Säters näringsliv. Det blir en kväll med lokal prägel och allt det där vi är stolta över. Förhoppningen är att vi tillsammans kan fira varandras framgångar med lokal mat och underhållning på Kulinariet och Mat på Riktigt. Att vi kan applådera kvällens fyra pristagare och förhoppningsvis få nya bekantskaper och nya affärsmöjligheter. Skaffa din biljett senast 22 mars. Klicka här så kommer du till anmälningssidan.


Datum: 2019-03-25 08:00 - 2019-03-30 23:59

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close