Sommarlov på Säters bibliotek

Släpp fantasin & kreativiteten lös! Skapa och läs.

Bok med bil och en hund som tittar ut ur den. Text sommarlov på Säters bibliotek

Boktips på Facebook

Varje fredag kl. 14 publiceras ett barnbokstips som kan läsas ute i gräset i sommar. Boktips som både kan användas i sommarbingon och i sommarboken läsutmaningen.

Här hittar du Säters biblioteks facebookflöde

I min ruta 20×20

Vi skapar ett kollektivt minnesmärke för våren och sommaren 2020. Testa och experimentera bland olika sätt att skapa din ruta 20x20cm! På onsdagar publicerar vi tips och inspiration på Facebook. Inlämning senast 17 augusti. Läs mer om vårt projekt på bibliotek.sater.se

Sommarbingo

Tre brickor för läsglädje, kreativt skapande och ny kunskap. Gör uppdrag utan krav. Ingen inlämning och ingen deadline. En rolig grej att göra i sommar!

Antingen hämtar ni er bingobricka på biblioteket eller så kan ni ladda ned bingobrickan från bibliotek.sater.se/sommarlov.

Sommarboken – läsutmaning med vinst

Ladda upp med bra böcker från biblioteket. Njut av sommaren i hängmattan eller på stranden och läs 3 böcker, så har du chans att vinna fina priser! För vuxna och barn. Ladda ner från bibliotek.sater.se/sommarlov och skriv ut hemma eller hämta lappen på biblioteken i Säter. Lämna in senast 31 augusti.

Tipspromenader

Utmana er i en tipspromenad i sommar! I juni, juli och augusti kommer olika tipspromenader sitta uppe i fönstren på biblioteken i Säter. Tipspromenaden är tillgänglig dygnet runt och syns utifrån i bibliotekens fönster.

För mer information och facit gå till bibliotekets webbplats bibliotek.sater.se/sommarlov


Datum: 2020-06-01 08:00 - 2020-08-26 18:00
Plats: Biblioteken i Säter, Säters biblioteks facebookflöde
Arrangör: Säters bibliotek