Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Ta det som en man – med Hampus Nessvold

I en föreläsning som bygger på Hampus bok Ta det som en man, gör han en personlig och rolig djupdykning i sig själv och mansrollen.

I allt från kärlek, könsroller, sex, våld, vänskap, porr och kroppskomplex delar Hampus med sig av sina erfarenheter. Hur det var att exempelvis bara ha tjejkompisar som kille, vara mobbare och mobbad, kärlek, sexmisslyckanden och hur det känns att ha Smålands kanske smalaste handleder.

I en personlig och tankeväckande föreläsning där Hampus ifrågasätter dagens samhällsnormer, den destruktiva och begränsade mansrollen så uppmuntras pojkar och män att ta ansvar och vara en del i kampen mot machokulturen, för en ny sorts manlighet. En föreläsning som trots sitt högst allvarliga budskap framförs med gränslös humor och ironi och öppnar upp för samtal bland både unga och vuxna.

Hampus Nessvold har bland annat varit programledare i program som 22 kvadrat i P3 och är just nu högaktuell som författare till boken Ta det som en man.

Hämta gratisbiljetter på Säters bibliotek. Begränsat antal platser.

bibliotek.sater.se


Datum: 2017-12-05 18:00 - 2017-12-05 19:00
Plats: Säters bibliotek
Pris: Gratisbiljetter
Arrangör: Säters bibliotek

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close