Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Evenemangsstöd

Kontaktinformation

Säters kommun

Telefon: 0225-55000

Besöksadress: Rådhuset, Säter

Ställ en fråga

Tack för ditt meddelande.

Evenemang är viktiga för att stärka kommunens identitet och attraktionskraft. De är även en viktig inkomstkälla för föreningsliv och företag. Säters kommun har unika miljöer där evenemang kan genomföras. Vi vet att evenemang stärker tillhörigheten och stoltheten som finns för att bo, leva och verka i Säters kommun.

Evenemangsrådet

Vi stödjer genomförande av evenemang via praktiskt stöd och/eller ekonomiskt bidrag. Kommunen har, för att underlätta för dig som arrangör, bildat ett evenemangsråd som består av kommunala tjänstemän från kulturförvaltningen, samhällsbyggnadsförvaltningen och näringslivsenheten samt representant med sakkunskap om evenemang och evenemangsutveckling. Evenemangsrådet finns på kommunen för att hjälpa er i uppstartsfasen av era arrangemang. De kan tipsa om stöd, förmedla kontakter och lämna feedback på arrangemangsplaner och budget. Evenemangsrådet är också de som ger förslag till beslut om evenemangsbidrag samt koordinerar eventuellt praktiskt stöd från kommunen.

Kontakta Evenemangsrådet:

Josefin Enström, Näringslivsutvecklare: 0225-551 49

Karin Hästö, Kultursekreterare: 0225-551 89

Nima Khaledian, Förening/fritid: 0225:551 09

Cecilia Linnteg, Destinationsutvecklare, Visit Dalarna: 010-600 29 29

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close