Gammaldags julmarknad och julskyltning

Kontaktinformation

Säters kommun

Telefon: 0225-55000

Besöksadress: Rådhuset, Säter


Tack för ditt meddelande.

Varmt välkommen till vår omtyckta julmarknad på Rådhustorget 27 november kl 14-18!

Den 1:a advent är det dags att besöka Säters trästad för den första känslan av genuin, gammaldags jul.  Här dukas det upp med godsaker, vackra hantverk och annat som hör julen till.

Aktiviteter och underhållning

Häst- och vagnturer, återbrukspyssel, delikatesslotteri, chokladhjul och fiksedamm med Lions, musik och sång, ponnyridning, träffa Tomtemor och lämna din önskelista, öppet hus i Rådhuset och på biblioteket med filmvisning – första delen i Säters adventskalender, julskyltningstävling och mycket mer.

Våra utställare

På vår julmarknad hittar du allt möjligt. Här säljs hantverk, hembakat, charkuterier, julgodis, pynt, trä- och näverslöjd, korvvåfflor (!), ost, hemsytt, tvålar och mycket mer. Här kan du botanisera i hela listan över utställare.

Julskyltningstävling – Fototävling

Handlarna i Säter skapar julmagi i sina skyltfönster. Gå runt och titta, njut och fotografera och var med i tävlingen. Ta chansen att vinna ett presentkort på 500 kr att handla för hos Säterbygdens företagare. 3 presentkort lottas ut. Tävlingen startar 27/11 och instruktioner om hur du deltar finns på den här sidan.

Kommunikationer till Säter

Till Säter går det tåg och bussar. Det finns flera passande turer. På sj.se och dalatrafik.se hittar du avgångs- och ankomsttider samt information om biljettköp.

Kostnadsfri parkering under julmarknaden

Se parkeringskarta med vägbeskrivning via Google maps här.