Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Sommarjobb

Kontaktinformation

Säters kommun

Telefon: 0225-55000

Besöksadress: Rådhuset, Säter

Ställ en fråga

Tack för ditt meddelande.

Vad roligt att du är intresserad av sommarjobb hos oss!

I år erbjuder vi flera olika sommarjobb. Du kan välja att sommarjobba i kommunens ordinarie verksamheter, med aktiviteter på Summer Camp, med kultursommarjobb på biblioteket, KUNG-Kunnig och ung i Säter (handlar om ungas upplevelse av trygghet) eller som sommarentreprenör/ changemaker med hjälp av ”Rookie startup”. OBS! Du kan bara bli antagen till en av alla sommarjobb vi erbjuder.

Då vi får många ansökningar, och för att vi vill hantera alla ansökningarna på ett bra sätt, tar vi endast emot digitala ansökningar. Sista ansökningsdag för årets sommarjobb är 30 april (förutom KUNG som har sista ansökningsdag 4 maj). Vi tar inte emot ansökningar efter det datumet!

Välkommen med din sommarjobbsansökan!

Sommarjobba i kommunens ordinarie verksamheter

Ta hand om våra små kommuninvånare på våra förskolor och fritids, arbeta med fastighetsskötsel inomhus och med att göra fint i våra utomhusmiljöer, underhåll med musik i kulturskolans sommarorkester, utför kontorsarbete på Rådhuset, städa och håll efter våra lokaler eller jobba i ett team med andra ungdomar och hitta på aktiviteter som skapar trevnad och sätter guldkant på tillvaron för våra äldre.

Period
25 juni-6 juli (period 1)
9 juli-20 juli (period 2)

Antal platser
162

Läs mer om tjänsterna vi erbjuder och avlämna din ansökan genom att klicka här.

Planera och håll i aktiviteter på Summer Camp

Gör sommarlovet extra roligt för ungdomar från åk 6 till åk 9 genom att hålla planera och hålla i aktiviteter.

Period
18 juni-6 juli

Antal platser
10

Läs mer om tjänsterna vi erbjuder och lämna din ansökan genom att klicka här.

Kultursommarjobb

Samhället behöver ungas sätt att se och tänka! Kulturförvaltningen i Säters kommun erbjuder därför i år 8 ungdomar ett kultursommarjobb där ungas röster, uttryckssätt och idéer får ta plats. En möjlighet att utforska den konstnärliga processen. Ett arbetssätt utan krav på prestation.

Period
25 juni-6 juli

Antal platser
8

Läs mer om kultursommarjobbet och lämna din ansökan genom att klicka här

Driv ett eget företag i sommar med hjälp av Rookie Startup

Rookie startup ger dig möjlighet att starta ett företag och förverkliga en idé, själv eller tillsammans med en eller flera kompisar. Du får 2 000 kronor i startkapital från Säters kommun, pengar som du ska investera i din affärsidé. Till din hjälp får du en veckas utbildning och en personlig handledare som dagligen coachar dig i ditt företagande.

Period
18 juni-13 juli

Antal platser
10

Läs mer om Rookie Startup och lämna din ansökan genom att klicka här

“KUNG” Kunnig och ung i Säter

Vill du få öva på hur du kan påverka saker i samhället och hur du kan göra din röst hörd? Vill du få chansen att diskutera viktiga frågor och göra övningar och kreativa undersökningar tillsammans med andra under ledning av två peppade ledare? Då är det här sommarjobbet för dig!

Temat för jobbet är TRYGGHET i samhället och på nätet och ni sommarjobbare kommer vara en referensgrupp för kommunen. Det betyder att ni tillsammans fördjupar er i begreppet trygghet under ledning av två samtalsledare. Genom era samtal och undersökningar hoppas kommunen få reda på så mycket som möjligt om hur ungdomar i Säter upplever orten och vad ni tycker behövs för att göra livet i kommunen bra för ungdomar i framtiden.

Period

25 juni-6 juli

Antal platser

8

Läs mer om “KUNG” och lämna din ansökan här.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close