Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Vår nästa socialchef

Kontaktinformation

Paula Jäverdal

Telefon: 0225-55000

Ställ en fråga

Tack för ditt meddelande.

Paula JäverdalPlötsligt händer det!
Nu du söka mitt toppjobb.

Det är dags för mig att gå på semester -52 veckor varje år faktiskt.
Det här är din möjlighet att bli förvaltningschef i kommunen med låg arbetslöshet, starkt näringsliv, välfungerande socialtjänst, vård och omsorg.

Sök mitt jobb här.

Jag heter Paula Jäverdal och jag är chef för den största förvaltningen i Säters kommun. Min ledningsgrupp, min stab och jag arbetar tillsammans med 450 duktiga medarbetare. Vi arbetar utifrån de politiska målen – för Säterborna.

Jag uppskattar att kunna arbeta nära mina medarbetare och att jag har goda möjligheter att leda och följa upp utvecklingen inom våra olika verksamhetsområden. Det är en grund till varför vi lyckas så väl med vårt arbete. Ledarskapet kräver att jag är tydlig och kan ta beslut. Jag måste ha handlingsberedskap inför allt det som kan hända, men till mitt stöd har jag medarbetare med mycket kunskap och förmågor.

Vi får saker att hända i Säters kommun. Just nu bygger vi nytt LSS-boende och planerar för framtidens äldreomsorg.

Vi har koll på det vi gör! Jag är stolt över att kunna säga att vi har koll på vår ekonomi, hemtjänst, försörjningsstöd, hälso- och sjukvård. Vi ger våra nyanlända en bra och trygg start i Säters kommun. Ledningsgruppen och staben består av duktiga medarbetare som har vilja och förmåga att utveckla verksamheter. Sjukfrånvaron minskar hos våra medarbetare. Vi har förstärkt ledningsfunktionen både inom äldreomsorg, samt omsorgen om personer med funktionsnedsättning.

Det är helt enkelt en liten pärla till förvaltning som söker en ny ledare. För även om det kallas för chef, är det en ledare du behöver vara.
Att vara förvaltningschef är ansvarsfullt och är det roligaste som finns just därför för att du kan påverka människors villkor till det bättre. Visst kan arbetet vara krävande, men belöningen är ett mycket stimulerande arbete, och att göra nytta för Säterborna.

Att lämna en väl fungerade förvaltning är inte lätt, men jag vet att du som blir min efterträdare kommer att finna en arbetsplats med skratt, positiv anda och mycket klokskap! Det vill du inte missa! Plötsligt händer det…

Sedan är ju livet mer än jobb. Passa på och titta på vad Säters kommun har att erbjuda av livskvalitet. För i Säter är hela människan viktig.

Vill du veta mer får du gärna kontakta mig.