Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Socialchefens utmaningar

Kontaktinformation

Paula Jäverdal

Telefon: 0225-55000

Ställ en fråga

Tack för ditt meddelande.

Hallå där Paula! Kan du berätta lite om vad du kommer lämna över för spännande saker att jobba med till den nya förvaltningschefen?

“Det finns många olika trådar att dra i, men en övergripande utmaning är att tänka nytt utifrån att vi har en åldrande befolkning.
Den nya förvaltningschefen kan se fram emot att hitta innovationer som minskar behovet av vård- och omsorgsinsatser. Det kan bland annat innefatta att hitta samarbetspartners, till exempel frivilligorganisationer och förningar, men också att använda teknik i större utsträckning.

Den viktigaste förutsättningen för att Säterborna ska kunna erbjudas vård, stöd omsorg och service av god kvalitet är att vi har välutbildad personal där de trivs och kan komma till sin rätt. Vi måste kunna erbjuda våra medarbetare tydliga uppdrag för att de ska kunna ta ansvar, känna sig delaktiga och vilja jobba i Säters kommun. Vi har en del pensionsavgångar på gång inom förvaltningen. Det kräver vi ska vara en kommun som är attraktiv så att medarbetare vill komma till oss och vill stanna kvar. Det är något vi hela tiden arbetar med, men där jag tror att den nya förvaltningschefen har en viktig roll i att leda den utvecklingen.”

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close