Sälja/Avveckla företag

Kontaktinformation

Näringslivenheten

Telefon: 0225-55149

 


Tack för ditt meddelande.

Funderar du på att sälja ditt företag, överlåta till dina barn eller en anställd? Det kan självklart finnas flera skäl till varför du väljer att sälja/avveckla ditt företag. Det kan vara dags att gå i pension, starta annan verksamhet eller att bli arbetstagare. Oavsett anledning finns det många saker att fundera över och det är värdefullt att i god tid börja titta på ett ägarskifte av ditt företag. Du kan läsa mer på Verksamts webbplats.

Råd och stöd vid avveckling och ägarskifte

Rådgivning och kunskap finns att få omkring ekonomiska och juridiska delar i processen samt även stöd kring de mjuka frågorna och de emotionella värdena.

Du kan få hjälp via projektet Ägarskifte utifrån ett helhetsperspektiv som i Dalarna drivs av Almi. Läs mer på Almis webbplats och vänta inte med att ta kontakt.

Annonsera lokaler, mark, fastigheter och företag kostnadsfritt

Vi samarbetar med Objektvision.se som är Sveriges största marknadsplats för kommersiella lokaler, fastigheter, företag och mark. Samarbetet innebär att du som fastighetsägare eller företagare kostnadsfritt kan annonsera dina kommersiella objekt på Objektvision.se genom vårt kommunavtal. Läs mer och annonsera kostnadsfritt här. 

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Ge oss feedback så att vi kan göra vår information bättre.
Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter