Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Företagsfrukost

Kontaktinformation

Näringslivenheten

Telefon: 0225-55149

 

Ställ en fråga

Tack för ditt meddelande.

Du som är företagare, företagsfrämjare eller aktiv i näringslivet på något annat vis är välkommen på frukost för att nätverka, inspireras, få ny kunskap och en god frukost.

Företagsfrukostarna arrangeras av Näringslivsenheten i samarbete med Företagarna Säter. Frukostarna äger rum den sista fredagen i varje månad med undantag för speciella högtider då frukostarna kan komma att flyttas.

Det går att se frukostarna i vårt kalendarium.

Frukostprogrammet innehåller information om aktuella händelser i kommunen, en miniföreläsning, en intervjudel med personer och verksamheter som vi lära oss mer om. En del av programmet innehåller 1-minutare vilket är en minut där alla är välkomna att dela med sig av något, tipsa, berätta, inspirera eller belysa. Till exempel om ditt företag har något nytt på gång eller om ni är ett nyetablerat företag som vill berätta mer. Vid anmälan till frukosten noterar man om man vill köra en 1-minutare och det är först till kvar som gäller.

Har du tips på innehåll till frukostarna? Hör gärna av dig till oss på naring@sater.se.

Varmt välkommen!

Vill du prenumerera på inbjudningarna till frukostarna och vårt nyhetsbrev?
Läs mer och anmäl dig till utskicket här. 

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close