Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Nätverk och mötesplatser

Kontaktinformation

Näringslivenheten

Telefon: 0225-55149

 

Ställ en fråga

Tack för ditt meddelande.

Vi arrangerar olika former av mötesplatser dit du som företagare alltid är välkommen.

Näringslivsfrukost

Näringslivsenheten, i samarbete med Företagarna Säter, bjuder den sista fredagen i varje månad in företagare till frukostmöten med möjlighet att nätverka, lyssna till intressanta föreläsare och samtidigt äta en god frukost. Vi strävar efter att frukostarna ska vara en plats för nätverkande och samtidigt vara inspirerande och kunskapshöjande.

Stadsmöte

Vi träffas tillsammans med stadens aktörer andra torsdagen varje månad. Vi ses på Anna´s café, drop in från kl. 08.00, köp din egen frukost. Vi bidrar tillsammans till träffens innehåll  och tar upp frågor som är aktuella för alla som bedriver verksamhet i Säters stad.

Håll utkik i kalendariet så du inte missar någon mötesplats.

Vi gör också företagsbesök för att möta företagen. Syftet är att öka kunskapen och förståelsen för företagens villkor och förutsättningar. Ett företagsbesök är också en bra möjlighet för företagaren att engagera sig i arbetet med det lokala företagsklimatet.

Vill du att vi kommer och besöker ditt företag? Har du idéer på viktiga ämnen att ta upp på våra mötesplatser? Hör gärna av dig till oss!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close