Utbildningar för handels- och serviceföretag

Kontaktinformation

Näringslivenheten

Telefon: 0225-55149

 


Tack för ditt meddelande.

Nu kan du som företagare inom handels- och servicenäringen delta kostnadsfritt på fyra olika utbildningar via projektet Ökad handelskraft och samverkan.

Utbildningstillfällena hålls så lokalt som möjligt i Säters kommun i grupper om ca 10 deltagare. Utbildningarna startar så fort det finns tillräckligt med deltagare. Skicka en intresseanmälan så snart som möjligt till kjell.bergqvist@fbregionen.se.

Utbildningar kan hållas vid flera tillfällen om efterfrågan är stor.

Utbildning: Digital marknadsföring: Grund. Två halvdagar

Få insikt i hur digital marknadsföring hänger ihop och hur möjligheterna ser ut. Vi anpassar upplägget efter er kunskapsnivå, och de specifika förutsättningar som gäller för aktuell bransch och verksamhetstyp. Vi ser alltid till att hålla en övergripande strategisk nivå, och samtidigt förse deltagarna med konkreta tips, råd och strategier som går att agera på direkt. Utbildare är Jessica Engström och Erik Nyström.

Läs mer om utbildningen här. Anmäl ditt intresse till kjell.bergqvist@fbregionen.se.

Utbildning: Digital marknadsföring: Påbyggnad. En halvdag

Här är det deltagarens företagande, den egna uppfattningen om företaget och kunderna som utforskas och synas. Fram med spaden. När du grävt gropen tillsammans med Erik, får du hjälp att sätta en ny grundstomme. Du kommer att ifrågasättas, men du kommer också känna att taket höjs och att det tillförs mer syre till resonemangen. En del kommer vara sig likt, men du kommer att se ditt företag och framtiden ur delvis nya perspektiv. I slutet av denna fördjupning kommer du att känna en ökad positiv energi och motivation att fortsätta utvecklas. Utbildare är Erik Nyström.

Läs mer om utbildningen här. Anmäl ditt intresse till kjell.bergqvist@fbregionen.se.

Utbildning: Utveckla din webbplats. En halvdag

Få grepp om vilka olika parametrar som påverkar besökarens förtroende, positivt och negativt. Konkreta tips, råd och strategier som går att agera på direkt, med exempel från deltagarnas egna webbplatser. Vi går även igenom olika typer av mätning, som Google Analytics, Wincher och Hotjar. De som deltagit i utbildningen har sedan också möjlighet att boka fördjupad företagsrådgivning. Utbildare är Erik Nyström.

Läs mer om utbildningen här. Anmäl ditt intresse till kjell.bergqvist@fbregionen.se.

Utbildning: Utveckla din fysiska butik. Två halvdagar

Två halvdagsutbildningar samt möjlighet till individuell uppföljning/rådgivning. Här får du kunskap inom varuexponering, butikskoncept och kundupplevelser, kundströmsanalys, stilgruppering, attraktiva skyltfönster, butikskommunikation, butikslayout, kampanjer och röd tråd, kommersiell kalender samt belysning. Utbildare är Maliin Stoor.

Läs mer om utbildningen här. Anmäl ditt intresse till kjell.bergqvist@fbregionen.se.