Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Lediga jobb

Kontaktinformation

Säters kommun

Telefon: 0225-55000

Besöksadress: Rådhuset, Säter

Ställ en fråga

Tack för ditt meddelande.

Du kan använda denna länk, för att kunna läsa om våra lediga tjänster, om du också vill se lite bilder. Annars hittar du våra tjänster här nedan.

Kontaktperson till person med funktionsnedsättning.,

Säters kommun präglas av både småstad och landsbygd och ligger i hjärtat av Dalarna, med närhet till bra kommunikationer. I Säter hittar du lugnet, nära till jobbet, nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare tillvaro. I Säters kommun arbetar vi aktivt med värdskapsarbetet som innebär att vi verkar för ett öppet förhållningssätt och ett bemötande utöver det vanliga. Detta gör vi genom att vara stolta, äkta, tillgängliga, engagerade och respektfulla. År 2020 ska vi vara Nordens mest attraktiva inlandsregion och det goda värdskapet ser vi som en viktig del i arbetet med att nå dit. 

Arbetsuppgifter

Som kontaktperson är Din främsta uppgift att vara en kompis eller medmänniska. Uppdraget som kontaktperson kan vara allt ifrån att gå och fika, ta promenader följa med på bio etc. En viktig uppgift är att bryta personens isolering genom gemenskap, hjälp till fritidsverksamhet samt ge råd och stöd i vardagssituationer. Uppdraget består i att träffas några gånger per månad. Tjänsten tillträdes snarast och avser en arvodesanställning.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha kunskap om personer med funktionsnedsättning. Du ska ha ett intresse för andra människor, vara lyhörd och ha tid för ett uppdrag i din vardag.

Personliga egenskaper

Du ska se alla människors lika värde och ser vikten av att vilja stödja en annan person.

Antal tjänster

1

Omfattning

10%

Ansökan

Du söker tjänsten genom att klicka på följande länk: Sök tjänsten som Kontaktperson till person med funktionsnedsättning.

Sista ansökan

2018-12-31

Kontaktperson

Enhetschef LSS/Socialpsykiatrin

Ulrica Jansson

0225-556 43

ulrica.jansson@sater.se

Tillbaka till jobblistningen

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close