Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Lediga jobb

Kontaktinformation

Säters kommun

Telefon: 0225-55000

Besöksadress: Rådhuset, Säter

Ställ en fråga

Tack för ditt meddelande.

Du kan använda denna länk, för att kunna läsa om våra lediga tjänster, om du också vill se lite bilder. Annars hittar du våra tjänster här nedan.

Socialsekreterare till Barn och Ungdomsgruppen,

Säters kommun präglas av både småstad och landsbygd och ligger i hjärtat av Dalarna, med närhet till bra kommunikationer. I Säter hittar du lugnet, nära till jobbet, nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare tillvaro. I Säters kommun arbetar vi aktivt med värdskapsarbetet som innebär att vi verkar för ett öppet förhållningssätt och ett bemötande utöver det vanliga. Detta gör vi genom att vara stolta, äkta, tillgängliga, engagerade och respektfulla. År 2020 ska vi vara Nordens mest attraktiva inlandsregion och det goda värdskapet ser vi som en viktig del i arbetet med att nå dit. 

Arbetsuppgifter

Vill du bidra till en god service till Säters innevånare, ha ett stimulerande, utmanande och utvecklande jobb? Vi har Sveriges viktigaste jobb, var med och gör skillnad! Tjänsten innebär att du som en del i barn och ungdomsgruppen ingår i den del som i första hand arbetar med utredning av barn/ungdomar och deras föräldrar. I dina arbetsuppgifter ingår att aktivt delta i vårt utvecklingsarbete, såväl internt som externt samt att på ett bra sätt hålla dig ajour med vad som händer inom socialtjänstens område och då främst inom områdena barn, familjer och ungdomar. Körkort erfordras. Du kan tillträda tjänsten omgående. 

Kvalifikationer

 Socionomutbildning.  Erfarenhet av arbete med barn, ungdomar och föräldrar är önskvärt. Du ska kunna arbeta självständigt, men även på ett prestigelöst sätt kunna samverka med andra. För oss är det viktigt att du kan skapa goda relationer till såväl dina klienter som kollegor och samarbetspartners.  Det är ett krav från vår sida att du har en god förmåga att analysera och har erfarenhet av att dokumentera skriftligt.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som vill jobba med de stora frågorna i det lilla formatet. som tycker om att arbeta i team med såväl externa som interna aktörer.  

Antal tjänster

1

Omfattning

100%

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Du söker tjänsten genom att klicka på följande länk: Sök tjänsten som Socialsekreterare till Barn och Ungdomsgruppen

Sista ansökan

2018-12-18

Kontaktperson

1:e socialsekreterare

Eva Lundberg

0225-551 65

Tillbaka till jobblistningen

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close