Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Lediga jobb

Kontaktinformation

Säters kommun

Telefon: 0225-55000

Besöksadress: Rådhuset, Säter

Ställ en fråga

Tack för ditt meddelande.

Du kan använda denna länk, för att kunna läsa om våra lediga tjänster, om du också vill se lite bilder. Annars hittar du våra tjänster här nedan.

Undersköterska till Hemtjänsten - natt, Säter

Säter präglas av både småstad och landsbygd. Kommunen ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer - Falun-Borlängeregionen ligger inom 20 minuters bilresa, flygplats finns runt hörnet och till Stockholm tar det ca 2 timmar med tåg. Att bo i Säter är att bo vackert och lugnt, men ändå ha aktiviteter, storstadsliv, utbildning, arbete och kommunikationer inom räckhåll. I Säter har du nära till allt du önskar för dig och din familj. Nära till jobbet. Nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare uppväxt för din familj.

Arbetsplatsen

Hemtjänsten i Säters kommun består av duktiga och dedikerade medarbetare som alla strävar efter att skapa livskvalitet för våra omsorgstagare i deras hem, dygnet runt, året om.  Vi behöver nu anställa en Undersköterska för nattarbete i omsorgsteamet natt.

Arbetsuppgifter

Utifrån biståndsbeslut och genomförandeplan ger du personlig omvårdnad till omsorgstagaren. Arbetsuppgifterna innebär att hjälpa och stötta omsorgstagaren i hemmet som att kunna äta, dricka, sköta personlig hygien och klä på sig. Uppdraget innefattar även förflyttning av omsorgstagaren i hemmet. Genomförandet av insatser för att känna trygghet och säkerhet (tillsyn) ingår också. Praktiskt hjälper du även omsorgstagaren med hushållssysslor. Du arbetar utifrån fastställda mål och riktlinjer. Hälso- och sjukvårdsuppgifter kan komma att utföras på delegation av omvårdnadsansvarig sjuksköterska. Till din hjälp i uppdraget har du kollegor på hemtjänst natt. Närmaste chef är Enhetschefen för Hemtjänsten Natt.  Tjänsten innebär nattarbete vardagar och nattjänstgöring helg.

Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska, eller innehar likvärdig bakgrund, med flerårig erfarenhet från arbete inom äldreomsorgen. Då tjänsten innebär kommunikation och dokumentation på svenska är det av vikt att du behärskar språket väl i tal och skrift. Det är av största vikt att du tycker om att arbeta med människor och för människor. Då arbetsuppgiften gör dig bilburen är det av vikt att du har körkort B för manuell växellåda. Vi intervjuar löpande för tjänsten så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Personliga egenskaper

Du är en sann lagspelare med god social kompetens som trivs bäst när du får ha många bollar i luften, utan att för den skull känna stress och press. Du är en trygg medarbetare som förmår stå stadigt även under tuffare omständigheter, med en inre drivkraft som för dig framåt. Du är självgående, uppvisar personlig mognad, och älskar att ge din omgivning omsorg och omvårdnad utan att göra avkall på dig själv.

Placeringsort

Säter

Antal tjänster

1

Omfattning

63%

Ansökan

Du söker tjänsten genom att klicka på följande länk: Sök tjänsten som Undersköterska till Hemtjänsten - natt

Sista ansökan

2019-01-07

Kontaktperson

Enhetschef

Hanna Morelius

0225-551 08

hanna.morelius@sater.se

Tillbaka till jobblistningen

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close