Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Lediga jobb

Kontaktinformation

Säters kommun

Telefon: 0225-55000

Besöksadress: Rådhuset, Säter

Ställ en fråga

Tack för ditt meddelande.

Du kan använda denna länk, för att kunna läsa om våra lediga tjänster, om du också vill se lite bilder. Annars hittar du våra tjänster här nedan.

Det finns också lediga tjänster i vårt Räddningstjänstförbund Dalamitt (som vi har tillsammans med flera andra kommuner). De rekryteringarna ansvarar Räddningstjänstförbundet för själva, så har du frågor om de tjänsterna, ska du kontakta Räddningstjänstförbundet.

Sommarvikarier till LSS/Socialpsykiatrin Säters kommun,

Säters kommun präglas av både småstad och landsbygd och ligger i hjärtat av Dalarna, med närhet till bra kommunikationer. I Säter hittar du lugnet, nära till jobbet, nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare tillvaro. I Säters kommun arbetar vi aktivt med värdskapsarbetet som innebär att vi verkar för ett öppet förhållningssätt och ett bemötande utöver det vanliga. Detta gör vi genom att vara stolta, äkta, tillgängliga, engagerade och respektfulla. År 2020 ska vi vara Nordens mest attraktiva inlandsregion och det goda värdskapet ser vi som en viktig del i arbetet med att nå dit. 

Arbetsuppgifter

LSS-verksamheten arbetar med att ge stöd och service åt personer med funktionsnedsättning, som behöver hjälp i sin vardagliga livsföring och vid aktiviteter. Verksamheten arbetar utifrån lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) samt socialtjänstlagen med inriktning mot socialpsykiatri. Vi saknar ett 10-tal semestervikarier för arbete inom servicebostäder, personlig assistans samt särskilt boende med inriktning mot psykiatri. Tycker Du om att arbeta med människor? Bemöter Du alla människor med respekt och ser alla människors lika värde? Är Du vikarie idag eller är Du nyfiken på att testa ett yrke inom vård och omsorg? Svarar du ja på föregående frågor ansöker Du och har chansen att prova på ett av Sveriges viktigaste jobb! Som personal till personer med funktionsnedsättning i vår kommun ger du trygg och god omsorg, en stimulerande fritid och pedagogiskt stöd i det dagliga livet. Du tillgodoser varje persons individuella behov av stöd, i alla förekommande situationer i vardagen samt vid aktiviteter. Uppdraget sker med respekt för personers rätt till självbestämmande och integritet och med målet att ge stöd till ökad självständighet och delaktighet i samhället. Struktur, rutiner och planering är nyckelord i verksamheten. Vi intervjuar löpande, så vänta inte med att sända in din ansökan! Sommarvikariat med ev fortsatt timvik till hösten

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten måste du vara minst 18 år Det är önskvärt med undersköterskeutbildning, personlig assistent utbildning, behandlingsassistent utbildning eller skötare men även annan utbildning vi bedömer relevant för uppdraget välkomnas t ex pedagogisk utbildning Det är önskvärt med arbetslivserfarenhet som passar arbetsområdet Körkort är ett krav på vissa av tjänsterna, med hänsyn till uppdraget Personlig lämplighet

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid förmågor, färdigheter och förhållningssätt och söker dig som är flexibel och självgående med empatisk förmåga, kulturell medvetenhet och pedagogisk insikt. Du är en sann lagspelare om har lätt för att skapa relationer, är serviceinriktad och strukturerad.

Antal tjänster

25

Omfattning

100%

Varaktighet

Tidsbegränsad anställning

Ansökan

Du söker tjänsten genom att klicka på följande länk: Sök tjänsten som Sommarvikarier till LSS/Socialpsykiatrin Säters kommun

Sista ansökan

2019-06-02

Kontaktperson

Verksamhetschef

Lena Palmborn

0225-556 47

lena.palmborn@sater.se

Tillbaka till jobblistningen

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close