Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Lediga jobb

Kontaktinformation

Säters kommun

Telefon: 0225-55000

Besöksadress: Rådhuset, Säter

Ställ en fråga

Tack för ditt meddelande.

Du kan använda denna länk, för att kunna läsa om våra lediga tjänster, om du också vill se lite bilder. Annars hittar du våra tjänster här nedan.

Det finns också lediga tjänster i vårt Räddningstjänstförbund Dalamitt (som vi har tillsammans med flera andra kommuner). De rekryteringarna ansvarar Räddningstjänstförbundet för själva, så har du frågor om de tjänsterna, ska du kontakta Räddningstjänstförbundet.

Lärare med specialpedagogkompetens till skola där trygghet och kunskap står i fokus, Säter

Säter, en av Dalarnas vackraste och mest nära städer präglas av både småstad och landsbygd. Staden ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer - Falun-Borlängeregionen ligger inom 20 minuters bilresa, flygplats finns runt hörnet och till Stockholm tar det ca två timmar med tåg. Att bo i Säter är att bo vackert och lugnt, men ändå ha aktiviteter, storstadsliv, utbildning, arbete och kommunikationer inom räckhåll. I Säter hittar du lugnet i tillvaron, samtidigt som du har nära till allt du önskar för dig och din familj. Nära till jobbet. Nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare uppväxt för din familj.

Arbetsplatsen

Klockarskolan är Säters grund- och grundsärskola för elever i åk 7-9. Vi har ca 300 elever fördelade på 14 klasser. Vi söker till hösten en lärare med specialpedagogkompetens som vill arbeta med undervisning i inkluderande lärmiljöer utifrån ett kollegialt lärande. Utöver att undervisa och ge särskilt stöd ingår att bedriva undervisning i mindre grupper utifrån elevers kort- och långsiktiga behov. För att underlätta vårt arbete för en bra studietid har alla elever egna datorer. Vi kommunicerar och dokumenterar via Office 365, Unikum och Skola24. Inför läsåret 2018/19 omorganiserade vi oss med mentorer för att verka för en ännu tryggare skoltid då vi också införde mobilfri skola.

Arbetsuppgifter

Är du utbildad lärare med kompetens inom specialpedagogik och vill bidra med din bakgrund så att våra elever uppnår behörighet till gymnasieskolans alla program? Vill du jobba på en arbetsplats där det är högt i tak, nära till samarbete och där du själv har möjlighet att påverka din vardag? Du kommer att ingå i vårt Lärteam bestående av två speciallärare och SVA-lärare i nära samarbete med Elevhälsa och Mentorsteam. Förutom hög trivselfaktor kan vi locka med friskvårdsbidrag/friskvårdstimme, subventionerade buss/tågresor och pedagogisk måltid! Välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande . Närmaste chef är Klockarskolans rektor Per Sandberg. Blir du nyfiken på tjänsten och vill veta mer vad vi kan erbjuda? Besök www.sater.se/barn-utbildning/grundskola/klockarskolan   

Kvalifikationer

Du är utbildad lärare med legitimation, har kompetens inom specialpedagogik samt erfarenhet från liknande uppdrag. Har du undervisat och/eller arbetat med barn/ungdomar i andra roller är det meriterande. Du har ett driv och en vilja att göra skillnad, med ett gediget intresse och förståelse för ungdomars utveckling och mognad. Ett plus om du har praktisk erfarenhet från Office 365, Unikum och Skola24.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga förmågor, färdigheter och förhållningssätt och söker dig som tycker om att jobba med människor samt besitter pedagogisk insikt. Du är en duktig kommunikatör med förmåga att lyssna in motparten och anpassa dig till situationen utan att ditt budskap tappas bort på vägen.

Placeringsort

Säter

Antal tjänster

1

Omfattning

100%

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Du söker tjänsten genom att klicka på följande länk: Sök tjänsten som Lärare med specialpedagogkompetens till skola där trygghet och kunskap står i fokus

Sista ansökan

2019-05-31

Kontaktperson

Rektor

Per Sandberg

0225-552 65

Tillbaka till jobblistningen

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close