Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Lediga jobb

Kontaktinformation

Säters kommun

Telefon: 0225-55000

Besöksadress: Rådhuset, Säter

Ställ en fråga

Tack för ditt meddelande.

Du kan använda denna länk, för att kunna läsa om våra lediga tjänster, om du också vill se lite bilder. Annars hittar du våra tjänster här nedan.

Det finns också lediga tjänster i vårt Räddningstjänstförbund Dalamitt (som vi har tillsammans med flera andra kommuner). De rekryteringarna ansvarar Räddningstjänstförbundet för själva, så har du frågor om de tjänsterna, ska du kontakta Räddningstjänstförbundet.

Lärare i årskurs 1, Stora Skedvi

Säter, en av Dalarnas vackraste och mest nära städer präglas av både småstad och landsbygd. Staden ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer - Falun-Borlängeregionen ligger inom 20 minuters bilresa, flygplats finns runt hörnet och till Stockholm tar det ca två timmar med tåg. Att bo i Säter är att bo vackert och lugnt, men ändå ha aktiviteter, storstadsliv, utbildning, arbete och kommunikationer inom räckhåll. I Säter hittar du lugnet i tillvaron, samtidigt som du har nära till allt du önskar för dig och din familj. Nära till jobbet. Nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare uppväxt för din familj.

Arbetsplatsen

Stora Skedvi skola och förskola ligger i Stora Skedvi kyrkby. Skolan och förskolan är om och tillbyggd och var inflyttnings klar hösten 2018. På enheten arbetar idag ett fyrtiotal pedagoger från förskola till årskurs sex.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu lärare till årskurs ett inför hösten 2019. Vill du vara en del av ett positivt och utvecklingsdrivet team? På grundskolan arbetar för närvarande ett femtontal pedagoger, arbetet sker genom tvålärarsystem på grundskolans tidigare år. På enheten finns idrottslärare, musiklärare och slöjdlärare, speciallärare samt en specialpedagog, kurator och skolsköterska. Ledningen består av en rektor och tillika förskolechef samt en biträdande förskolechef/rektor. På enheten arbetar också en skolkoordinator

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en examen mot grundskolans tidigare år eller grundskollärarexamen. Du har erfarenhet av läsinlärning och den tidiga skrivutvecklingen samt grundläggande matematikinlärning.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som vill jobba nära i ditt arbetslag, du ser möjligheter och hittar lösningar i vardagen. Du har lätt att kommunicera med elever, kollegor samt vårdnadshavare.

Placeringsort

Stora Skedvi

Antal tjänster

1

Omfattning

100%

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Du söker tjänsten genom att klicka på följande länk: Sök tjänsten som Lärare i årskurs 1

Sista ansökan

2019-02-25

Kontaktperson

Förskolechef/rektor

Lena Perrault

0225-366 80

Tillbaka till jobblistningen

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close