Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Lediga jobb

Kontaktinformation

Säters kommun

Telefon: 0225-55000

Besöksadress: Rådhuset, Säter

Ställ en fråga

Tack för ditt meddelande.

Du kan använda denna länk, för att kunna läsa om våra lediga tjänster, om du också vill se lite bilder. Annars hittar du våra tjänster här nedan.

Det finns också lediga tjänster i vårt Räddningstjänstförbund Dalamitt (som vi har tillsammans med flera andra kommuner). De rekryteringarna ansvarar Räddningstjänstförbundet för själva, så har du frågor om de tjänsterna, ska du kontakta Räddningstjänstförbundet.

Semestervikarier till Äldreomsorgen Särskilt boende och Korttidsboendet 2019, Säter

Säters kommun präglas av både småstad och landsbygd och ligger i hjärtat av Dalarna, med närhet till bra kommunikationer. I Säter hittar du lugnet, nära till jobbet, nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare tillvaro. I Säters kommun arbetar vi aktivt med värdskapsarbetet som innebär att vi verkar för ett öppet förhållningssätt och ett bemötande utöver det vanliga. Detta gör vi genom att vara stolta, äkta, tillgängliga, engagerade och respektfulla. År 2020 ska vi vara Nordens mest attraktiva inlandsregion och det goda värdskapet ser vi som en viktig del i arbetet med att nå dit. 

Arbetsplatsen

För att bibehålla kvalitet och säkerställa att våra omsorgstagare får det stöd och den service de har rätt till söker vi nu semestervikarier till våra särskilda boenden, vårt korttidsboende i Säters kommun, kommande sommar. På våra tre särskilda boenden har de boende hyreskontrakt med det kommunala bostadsbolaget Säterbostäder och betalar själva för vård, omsorg och mat. Gemensamma aktiviteter för de boende erbjuds vardagar, t ex promenader, högläsning, bingo, bakning, musikunderhållning, dans, trädgårdssysslor och andakter. De boende har även möjlighet till individuell vardagsnära aktivitet/egen tid, utifrån sina önskemål. På vårt korttidsboende Skönvik vistas våra omsorgstagare under en begränsad tid och får hjälp med vård och omsorg, träning, rehabilitering eller återhämtar sig efter en tids sjukdom. Korttidsboende kan även vara aktuellt för att ge närstående avlastning, antingen vid enstaka tillfällen eller mer regelbundet i form av växelboende.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare inom äldreomsorgen har du hela tiden omsorgstagarens behov i centrum. Du ger trygg och god omsorg, en stimulerande fritid och pedagogiskt stöd i det dagliga livet. Du tillgodoser varje persons individuella behov av stöd, i alla förekommande situationer i vardagen. Uppdraget sker med respekt för personers rätt till självbestämmande och integritet och med målet att sätta guldkant på tillvaron. Du är den som gör skillnad för våra omsorgstagare. Tycker du om att arbeta med människor? Bemöter du alla människor med respekt och ser alla människors lika värde? Är du vikarie idag eller är nyfiken på att testa ett yrke inom vård och omsorg? Svarar du ja på föregående frågor är du välkommen med din ansökan. Vi intervjuar löpande, så vänta inte med att sända in din ansökan!

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten måste du vara minst 18 år Hantera det svenska språket väl i tal och skrift  Det är önskvärt med undersköterskeutbildning, men även annan utbildning vi bedömer relevant för uppdraget välkomnas t ex pedagogisk utbildning Datavana då all dokumentation och rapportering sker digitalt  Det är önskvärt med arbetslivserfarenhet som passar arbetsområdet Körkort är ett krav på vissa av tjänsterna, med hänsyn till uppdraget Personlig lämplighet

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid förmågor, färdigheter och förhållningssätt och söker dig som älskar att ge omgivningen omsorg och omvårdnad utan att göra avkall på dig själv. Du är flexibel och självgående med empatisk förmåga, kulturell medvetenhet och pedagogisk insikt. Du är en sann lagspelare om har lätt för att skapa relationer, är serviceinriktad och strukturerad.

Placeringsort

Säter

Antal tjänster

50

Omfattning

100%

Varaktighet

Vikarie

Ansökan

Du söker tjänsten genom att klicka på följande länk: Sök tjänsten som Semestervikarier till Äldreomsorgen Särskilt boende och Korttidsboendet 2019

Sista ansökan

2019-05-01

Kontaktperson

Enhetschef Skedvigården St Skedvi

Maria Nisterling

0225-366 90

maria.nisterling@sater.se

Tillbaka till jobblistningen

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close