Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Lediga jobb

Kontaktinformation

Säters kommun

Telefon: 0225-55000

Besöksadress: Rådhuset, Säter

Ställ en fråga

Tack för ditt meddelande.

Du kan använda denna länk, för att kunna läsa om våra lediga tjänster, om du också vill se lite bilder. Annars hittar du våra tjänster här nedan.

Det finns också lediga tjänster i vårt Räddningstjänstförbund Dalamitt (som vi har tillsammans med flera andra kommuner). De rekryteringarna ansvarar Räddningstjänstförbundet för själva, så har du frågor om de tjänsterna, ska du kontakta Räddningstjänstförbundet.

Socialsekreterare till Barn- och ungdomsgruppen, Säter

Säters kommun präglas av både småstad och landsbygd och ligger i hjärtat av Dalarna, med närhet till bra kommunikationer. I Säter hittar du lugnet, nära till jobbet, nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare tillvaro. I Säters kommun arbetar vi aktivt med värdskapsarbetet som innebär att vi verkar för ett öppet förhållningssätt och ett bemötande utöver det vanliga. Detta gör vi genom att vara stolta, äkta, tillgängliga, engagerade och respektfulla. År 2020 ska vi vara Nordens mest attraktiva inlandsregion och det goda värdskapet ser vi som en viktig del i arbetet med att nå dit. 

Arbetsplatsen

Vi är ett litet socialkontor med engagerade socialarbetare som vill göra skillnad för barn och unga i Säter. Vi har ett verksamhetsnära ledarskap på ett socialkontor där det arbetar både nyutexaminerade och erfarna socialarbetare. Inom IFO i Säter ges utrymme att pröva och utveckla nya idéer som skapar god kvalitet och tänk nytt inom det sociala arbetet.

Arbetsuppgifter

Som socialsekreterare hos oss kommer du att få arbeta både förebyggande och med myndighetsutövning. Vi har ett fokus på att samverka och utveckla förebyggande och tidiga insatser i kommunen. Barn och ungdomsgruppen arbetar med myndighetsutövning och uppföljning av insatser för barn/ungdomar och deras föräldrar. Till gruppen hör även områdena familjehem och familjerätt. Barn- och ungdomsgruppen har extern handledning.

Kvalifikationer

Har socionomutbildning. Har ett särskilt intresse för att göra skillnad för barn och ungdomar i Säters kommun. Erfarenhet av myndighetsutövning inom barnområdet, gärna inom BBIC, är meriterande. B körkort är ett krav

Personliga egenskaper

Du ska kunna arbeta självständigt och på ett prestigelöst sätt kunna skapa goda relationer till både klienter, kollegor och samarbetspartners. Du är analytisk och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har tidigare erfarenhet av dokumentation och handläggning inom socialtjänsten. Övriga uppgifter Som anställd i Säters kommun har du flextid och möjlighet till utbyte av semestertillägg mot extra ledighet.  Vi erbjuder även friskvård. Kontaktinformation För mer information kontakta Eva Lundberg och Katarina Ingers, 1:e socialsekreterare, tfn 0225-551 65, Ann-Marie Mohlin, verksamhetschef IFO, tfn 0225-553 10.   Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.      

Placeringsort

Säter

Antal tjänster

1

Omfattning

100%

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Du söker tjänsten genom att klicka på följande länk: Sök tjänsten som Socialsekreterare till Barn- och ungdomsgruppen

Sista ansökan

2019-03-25

Kontaktperson

Verksamhetschef

Ann-Marie Molin

0225-553 10

Tillbaka till jobblistningen

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close