Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Lediga jobb

Kontaktinformation

Säters kommun

Telefon: 0225-55000

Besöksadress: Rådhuset, Säter

Ställ en fråga

Tack för ditt meddelande.

Du kan använda denna länk, för att kunna läsa om våra lediga tjänster, om du också vill se lite bilder. Annars hittar du våra tjänster här nedan.

Det finns också lediga tjänster i vårt Räddningstjänstförbund Dalamitt (som vi har tillsammans med flera andra kommuner). De rekryteringarna ansvarar Räddningstjänstförbundet för själva, så har du frågor om de tjänsterna, ska du kontakta Räddningstjänstförbundet.

Leg. Sjuksköterska,

Säters kommun präglas av både småstad och landsbygd och ligger i hjärtat av Dalarna, med närhet till bra kommunikationer. I Säter hittar du lugnet, nära till jobbet, nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare tillvaro. I Säters kommun arbetar vi aktivt med värdskapsarbetet som innebär att vi verkar för ett öppet förhållningssätt och ett bemötande utöver det vanliga. Detta gör vi genom att vara stolta, äkta, tillgängliga, engagerade och respektfulla. År 2020 ska vi vara Nordens mest attraktiva inlandsregion och det goda värdskapet ser vi som en viktig del i arbetet med att nå dit. 

Arbetsuppgifter

Kom och bli en i vårt härliga gäng! Vi söker Dig som vill arbeta natt. Hälso- och sjukvårdsteamet är ett mycket kompetent team som består av arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter, sjuksköterskor och undersköterska. Vi ansvarar för den kommunala hälso- och sjukvården. Vi ligger i framkant när det gäller nationell vårdplan för palliativ vård vilket kvalitetssäkrar den palliativa vården. Vi är nu enda verksamhet i Dalarna som använder digital mätteknik vid inkontinensutredningar. Inom äldreomsorgen använder vi digital signering av läkemedel. Det är ett steg mot att nå visionen e-hälsa 2025 där målet är att Sverige ska vara bäst i världen på att använda digitaliseringens och e-hälsans möjligheter i syfte att individen ska vara i centrum, att verksamheten får hjälp att utvecklas och vården och omsorgen ska vara jämlik, effektiv, tillgänglig och säker.  I Ditt uppdrag som sjuksköterska nattetid ansvarar du för bedömning, planering och genomförande av specifika omvårdnadsåtgärder.  Du handleder, utbildar och delegerar hälso- och sjukvårdsuppgifter till omvårdnadspersonalen. Du medverkar till utveckling och kvalitetssäkring av verksamheten. Vi dokumenterar i verksamhetssystemet Procapita. Vi har verksamhetsanpassat schema så du har möjlighet att påverka ditt schema. Vi arbetar med mentorskap. Under första året erbjuds du en mentor. Se våra filmer där två av våra sjuksköterskor berättar om vår verksamhet https://youtu.be/aoK7IButuOo https://youtu.be/kuZWAPYXDcI Följ oss på instagram@halsosjukvardsteamet                

Kvalifikationer

Leg. Sjuksköterska. Meriterande med vidareutbildning vård av äldre eller distriktssjuksköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort för manuell växellåda fordras.

Personliga egenskaper

Vi söker Dig som tar ansvar för uppgifterna och som kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du kan arbeta självständigt och ta egna beslut. Du har empatisk förmåga och lätt för att samarbeta med andra. Du är serviceinriktad och har ett stort engagemang. Du är trygg och stabil med god förmåga att anpassa dig till förändringar.     

Antal tjänster

1

Omfattning

80%

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Du söker tjänsten genom att klicka på följande länk: Sök tjänsten som Leg. Sjuksköterska

Sista ansökan

2019-04-14

Kontaktperson

Facklig företrädare Vårdförbundet

Eva Norman

0225-553 41

Tillbaka till jobblistningen

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close