Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Lediga jobb

Kontaktinformation

Säters kommun

Telefon: 0225-55000

Besöksadress: Rådhuset, Säter

Ställ en fråga

Tack för ditt meddelande.

Du kan använda denna länk, för att kunna läsa om våra lediga tjänster, om du också vill se lite bilder. Annars hittar du våra tjänster här nedan.

Det finns också lediga tjänster i vårt Räddningstjänstförbund Dalamitt (som vi har tillsammans med flera andra kommuner). De rekryteringarna ansvarar Räddningstjänstförbundet för själva, så har du frågor om de tjänsterna, ska du kontakta Räddningstjänstförbundet.

Enhetschef till LSS och Socialpsykiatrin sökes, Säter

Säters kommun präglas av både småstad och landsbygd och ligger i hjärtat av Dalarna, med närhet till bra kommunikationer. I Säter hittar du lugnet, nära till jobbet, nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare tillvaro. I Säters kommun arbetar vi aktivt med värdskapsarbetet som innebär att vi verkar för ett öppet förhållningssätt och ett bemötande utöver det vanliga. Detta gör vi genom att vara stolta, äkta, tillgängliga, engagerade och respektfulla. År 2020 ska vi vara Nordens mest attraktiva inlandsregion och det goda värdskapet ser vi som en viktig del i arbetet med att nå dit. 

Arbetsuppgifter

 Vi söker en positiv och kreativ enhetschef som vill vara med och fortsätta utveckla verksamheten inom LSS och Socialpsykiatrin. I Din roll som enhetschef har du ansvar för arbetsmiljön, personal och budget. Du ser medarbetaren som din viktigaste resurs och tillsammans med dina kollegor bidrar till att insatserna för Säterbon är utförs med kvalitét och effektivitet. Du ansvarar för att planera, följa upp och utveckla verksamheten utifrån verksamhetens fastställda mål. Du ingår i ett team med andra enhetschefer, administratör samt metodhandledare. Du är direkt underställd verksamhetschef. Löpande antagning tillämpas.  

Kvalifikationer

  Högskoleutbildning krävs, gärna Social Omsorgsutbildning, Socionomprogrammet , eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för arbetet som enhetschef inom verksamheten funktionsnedsättning.     Erfarenheter av ledarskap är meriterande så även kunskap och erfarenhet från att möta  personer med funktionsnedsättning.    

Personliga egenskaper

Du är positiv, tydlig och handlingskraftig. Du ska kunna arbeta självständigt men också se värdet av att samarbeta med kollegor. Du ser utmaningar i att driva utvecklingsfrågor och att få medarbetare att växa i sina roller. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.  

Placeringsort

Säter

Antal tjänster

1

Omfattning

100%

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Du söker tjänsten genom att klicka på följande länk: Sök tjänsten som Enhetschef till LSS och Socialpsykiatrin sökes

Sista ansökan

2019-08-31

Kontaktperson

Verksamhetschef

Lena Lorenz

0225-550 93

Tillbaka till jobblistningen

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close