Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Lediga jobb

Kontaktinformation

Säters kommun

Telefon: 0225-55000

Besöksadress: Rådhuset, Säter

Ställ en fråga

Tack för ditt meddelande.

Du kan använda denna länk, för att kunna läsa om våra lediga tjänster, om du också vill se lite bilder. Annars hittar du våra tjänster här nedan.

Det finns också lediga tjänster i vårt Räddningstjänstförbund Dalamitt (som vi har tillsammans med flera andra kommuner). De rekryteringarna ansvarar Räddningstjänstförbundet för själva, så har du frågor om de tjänsterna, ska du kontakta Räddningstjänstförbundet.

Lärare SFI, Säter

Säter, en av Dalarnas vackraste och mest nära städer präglas av både småstad och landsbygd. Staden ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer - Falun-Borlängeregionen ligger inom 20 minuters bilresa, flygplats finns runt hörnet och till Stockholm tar det ca två timmar med tåg. Att bo i Säter är att bo vackert och lugnt, men ändå ha aktiviteter, storstadsliv, utbildning, arbete och kommunikationer inom räckhåll. I Säter hittar du lugnet i tillvaron, samtidigt som du har nära till allt du önskar för dig och din familj. Nära till jobbet. Nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare uppväxt för din familj.

Arbetsplatsen

Dahlander kunskapscentrum ligger i Skönviksområdet vid sjön Ljustern i Säter. Skolan har funnits sedan 1999 och har ljusa och tillgängliga lokaler. Skolan har en god tillgång till datorer och pedagogiska arbetsmetoder som kan möta elevens individuella studiebehov. Elever och personal arbetar aktivt genom gymnasieråd/vuxråd, matråd, skolkonferenser, arbetslag och likabehandlingsgrupp för att stärka skolans organisation och utveckling. Skolan har ett 30-tal medarbetare.

Arbetsuppgifter

·        I dina arbetsuppgifter ingår, förutom undervisning i grupp, att planera och utveckla SFI-undervisningen. Verksamheten har kontinuerligt intag, vilket ställer höga krav på flexibilitet och förmåga att individualisera undervisningen. ·        Du ingår i ett arbetslag tillsammans med fyra SFI-lärare och samarbetar även med övrig skolpersonal inom enheten. Samverkan sker även med externa aktörer främst inom kommun och arbetsförmedling. ·        Tjänsten är en semestertjänst. Deltid 75 % med möjlighet till utökad tjänst från och med januari 2020.

Kvalifikationer

Lärarbehörighet med minst 30 hp i Svenska som andraspråk. Det är önskvärt att du har arbetat med vuxenutbildning (SFI) och nyanlända. Om du är van att använda digitala verktyg i din undervisning är det meriterande likväl om du har praktisk erfarenhet av Office 365 och lärplattformar.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina förmågor, färdigheter och förhållningssätt och söker dig som är flexibel, stabil och kreativ, med god samarbetsförmåga, pedagogisk insikt och ett tydligt ledarskap.

Placeringsort

Säter

Antal tjänster

1

Omfattning

75%

Ansökan

Du söker tjänsten genom att klicka på följande länk: Sök tjänsten som Lärare SFI

Sista ansökan

2019-08-09

Kontaktperson

Rektor

Gunnar Johansson

0225-554 10

gunnar.johansson@edu.sater.se

Tillbaka till jobblistningen

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close