Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Lediga jobb

Kontaktinformation

Säters kommun

Telefon: 0225-55000

Besöksadress: Rådhuset, Säter

Ställ en fråga

Tack för ditt meddelande.

Du kan använda denna länk, för att kunna läsa om våra lediga tjänster, om du också vill se lite bilder. Annars hittar du våra tjänster här nedan.

Det finns också lediga tjänster i vårt Räddningstjänstförbund Dalamitt (som vi har tillsammans med flera andra kommuner). De rekryteringarna ansvarar Räddningstjänstförbundet för själva, så har du frågor om de tjänsterna, ska du kontakta Räddningstjänstförbundet.

Drömmer du om att få jobba som Enhetschef på ett särskilt boende?, Gustafs

Säters kommun präglas av både småstad och landsbygd och ligger i hjärtat av Dalarna, med närhet till bra kommunikationer. I Säter hittar du lugnet, nära till jobbet, nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare tillvaro. I Säters kommun arbetar vi aktivt med värdskapsarbetet som innebär att vi verkar för ett öppet förhållningssätt och ett bemötande utöver det vanliga. Detta gör vi genom att vara stolta, äkta, tillgängliga, engagerade och respektfulla. År 2020 ska vi vara Nordens mest attraktiva inlandsregion och det goda värdskapet ser vi som en viktig del i arbetet med att nå dit. 

Arbetsplatsen

Enbackagården är beläget i Gustafs, med utsikt över vida åkrar. Boendet består av två enheter, varav en demensenhet, och totalt 43 boendelägenheter. På Enbackagården har de boende hyreskontrakt med det kommunala bostadsbolaget Säterbostäder och betalar själva för vård, omsorg och mat. Gemensamma aktiviteter för de boende erbjuds vardagar, t ex promenader, högläsning, bingo, bakning, musikunderhållning, dans, trädgårdssysslor och andakter. De boende har även möjlighet till individuell vardagsnära aktivitet/egen tid, utifrån sina önskemål. På boendet arbetar ca 40 undersköterskor och vårdbiträden samt 25 vikarier, dygnet runt, året om. Dessutom finns tillgång till sjuksköterska dygnets alla timmar.

Arbetsuppgifter

Tycker du om att jobba med människor, gillar utmaningar och gärna tänker utanför boxen för att lösa problem? Är du en lagspelare som söker ett intressant och omväxlande arbete och som skulle vilja vara med och bygga Sveriges bästa äldreomsorg? Om du svarar ja på föregående frågor - då är den här tjänsten för dig! Rollen som enhetschef på Enbackagården är både bred och mångfacetterad och innefattar, förutom att leda, planera och samordna verksamheten, att säkerställa att verksamheten följer lagar, planer och politiska beslut samt att verka för att personalen i kontakt med omsorgstagarna och deras anhöriga har ett förhållningssätt som innebär att service, vård och omsorg ges utifrån omsorgstagarens behov och önskemål. Som enhetschef på Enbackagården är du en av två enhetschefer. Du kommer att få arbeta tillsammans med en enhetschef som har erfarenhet av att arbeta på Enbackagården.  Du har delat verksamhetsansvar och är direkt underställd verksamhetschef för särskilt boende. För att nå framgång i  uppdraget samverkar och samarbetar du dagligen med din chefskollega på boendet och administratörer inom särskilt boende samt externa aktörer. I tjänsten ingår ansvar för personal, ekonomi, och arbetsmiljö.  

Kvalifikationer

Du har relevant högskoleutbildning inom socialt arbete, ledarskap eller annan utbildning som vi bedömer lämplig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom yrkesområdet samt praktisk erfarenhet av arbetsledning, budgetansvar och arbetsmiljöarbete.  Vi vill att du har goda kunskaper i Officepaketet. Kunskaper av de regelverk som styr verksamheten är meriterande likväl som erfarenhet av att ha arbetat i en offentlig verksamhet tidigare. Körkort är ett önskemål, då resor inom kommunen förekommer regelbundet. 

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid förmågor, färdigheter och förhållningssätt och söker dig som är flexibel, självgående och stabil. Du är serviceinriktad,  ser möjligheter där andra ser problem och har förmåga att lyfta blicken och se dig själv i sammanhanget du befinner dig i. Du är en lagspelare som bidrar till en trivsam arbetsmiljö  och når resultat i allt du tar dig för. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Placeringsort

Gustafs

Antal tjänster

1

Omfattning

100%

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Du söker tjänsten genom att klicka på följande länk: Sök tjänsten som Drömmer du om att få jobba som Enhetschef på ett särskilt boende?

Sista ansökan

2019-09-08

Kontaktperson

Äldreomsorgschef

Camilla Thommes

0225-553 63

camilla.thommes@sater.se

Tillbaka till jobblistningen

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close