Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Lediga jobb

Kontaktinformation

Säters kommun

Telefon: 0225-55000

Besöksadress: Rådhuset, Säter

Ställ en fråga

Tack för ditt meddelande.

Du kan använda denna länk, för att kunna läsa om våra lediga tjänster, om du också vill se lite bilder. Annars hittar du våra tjänster här nedan.

Just nu rekryterar vi vår kommundirektör. Till hjälp i den rekryteringen har vi Lundin & Boström, och du hittar annonsen för tjänsten som kommundirektör här.

Det finns också lediga tjänster i vårt Räddningstjänstförbund Dalamitt (som vi har tillsammans med flera andra kommuner). De rekryteringarna ansvarar Räddningstjänstförbundet för själva, så har du frågor om de tjänsterna, ska du kontakta Räddningstjänstförbundet.

Timvikarie till förskola och skola, Säter

Säter, en av Dalarnas vackraste och mest nära städer präglas av både småstad och landsbygd. Staden ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer - Falun-Borlängeregionen ligger inom 20 minuters bilresa, flygplats finns runt hörnet och till Stockholm tar det ca två timmar med tåg. Att bo i Säter är att bo vackert och lugnt, men ändå ha aktiviteter, storstadsliv, utbildning, arbete och kommunikationer inom räckhåll. I Säter hittar du lugnet i tillvaron, samtidigt som du har nära till allt du önskar för dig och din familj. Nära till jobbet. Nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare uppväxt för din familj.

Arbetsplatsen

Säters kommun har sammanlagt nio förskolor; i Säters tätort, Gustafs och St Skedvi. Verksamheten bedrivs mellan kl 6-18, måndag till fredag. I kommunen finns även tre kommunala grundskolor med fritidshem från F-klass till åk 6; Kungsgårdsskolan i Säter, Enbacka skola i Gustafs och St Skedvi skola. I kommunen finns även en elevhälsa som jobbar kommunövergripande. Vi erbjuder jobb vid behov, från några timmar, till kortare eller längre timvikariat inom ovanstående verksamheter.  

Arbetsuppgifter

S om timvikarie är ditt uppdrag att vara en del i arbetslaget med din kompetens och göra vistelsen i våra verksamheter till en lustfylld och positiv upplevelse för våra unga kommuninvånare.  Du är en viktig del i att förskolan och skolan ska kunna bibehålla dess goda kvalitet. Arbetsuppgifterna är varierande beroende på var du vikarierar: I förskolan är du pedagogen som tar hand om våra yngsta kommuninvånare 1-5 år I skolan är du pedagogen i våra klassrum och på våra fritidshem På elevhälsan är du en resurs för de elever som behöver extra stöd i vardagen Intermittent tjänst, det vill säga anställning föreligger endast de arbetspass då bokning skett och som du tackat ja till.  Första arbetsdag är det samma som första anställningsdag, vid varje enskilt tillfälle.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieexamen alternativt Svenska som andraspråk, gymnasial nivå 2 körkort B och tillgång till egen bil då du kan bli bokad i Säter, Gustaf och Stora Skedvi har erfarenhet av barn du behärskar svenska i både tal och skrift då kommunikation och dokumentation är en viktig del i detta arbete.  kan vara tillgänglig vardagar mellan kl 6 - 18, då våra verksamheter bedrivs kan infinna sig på arbetsplatsen, en timme från det att du bokats för ett uppdrag kan vara tillgänglig 3-5 dagar per vecka eller minst 20 timmar per veckan Meriterande Relevant utbildning t ex Barn- Fritidsprogrammet eller annan pedagogisk utbildning Bifoga relevanta betyg/intyg då vi går igenom ansökningarna efter kvalifikationer och har löpande rektytering  Antal vikarier: 20st vikarier olika fördelat mellan barnskötare, elevassisten, fritidspedagog och lärare. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan! Om du blir erbjuden ett timvikariat i Säters kommun kommer du att behöva visa ett utdrag ur belastningsregistret för att vara aktuell för anställning. Registerutdrag och blankett för arbete inom skola eller förskola (blankett 442.5) skall fyllas i på Polisens hemsida och skickas till Polismyndigheten i Kiruna. (2 kap. 31 § Skollagen) Om du är medborgare från ett land utanför EU måste du ha uppehålls- och arbetstillstånd för att vara aktuell som timvikarie i Säters kommun. I enlighet med Migrationsverkets krav på oss som arbetsgivare kommer vi att se över din rätt att vistas och arbeta i Sverige. Detta kommer att ske vid en eventuell intervju genom att kontrollera ditt uppehållstillståndskort, kopia av Migrationsverkets beslut om uppehålls- och arbetstillstånd alternativt LMA-kort. (6 kap. 13 a § Utlänningsförordningen) (2006:97).  

Personliga egenskaper

Vi söker dig som besitter följande kompetenser: Flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya arbetssätt och arbetsplatser Självgående, tar ansvar för de uppgifter och uppdrag du har Stabil, med förmåga att ha fötterna på jorden även när det blåser Pedagogisk insikt, har god förståelse för människors olika sätt att ta till sig kunskap Samarbetsförmåga, arbetar bra med andra människor, är lyhörd Serviceinriktad, är lugn och uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande

Placeringsort

Säter

Antal tjänster

20

Omfattning

1%

Ansökan

Du söker tjänsten genom att klicka på följande länk: Sök tjänsten som Timvikarie till förskola och skola

Sista ansökan

2019-09-29

Kontaktperson

Assistent Bemanningen BUN

Josefine Bäck

0225-554 18

Tillbaka till jobblistningen

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close