Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Lediga jobb

Kontaktinformation

Säters kommun

Telefon: 0225-55000

Besöksadress: Rådhuset, Säter

Ställ en fråga

Tack för ditt meddelande.

Du kan använda denna länk, för att kunna läsa om våra lediga tjänster, om du också vill se lite bilder. Annars hittar du våra tjänster här nedan.

Just nu rekryterar vi vår kommundirektör. Till hjälp i den rekryteringen har vi Lundin & Boström, och du hittar annonsen för tjänsten som kommundirektör här.

Det finns också lediga tjänster i vårt Räddningstjänstförbund Dalamitt (som vi har tillsammans med flera andra kommuner). De rekryteringarna ansvarar Räddningstjänstförbundet för själva, så har du frågor om de tjänsterna, ska du kontakta Räddningstjänstförbundet.

Undersköterska, Säter

Säters kommun präglas av både småstad och landsbygd och ligger i hjärtat av Dalarna, med närhet till bra kommunikationer. I Säter hittar du lugnet, nära till jobbet, nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare tillvaro. I Säters kommun arbetar vi aktivt med värdskapsarbetet som innebär att vi verkar för ett öppet förhållningssätt och ett bemötande utöver det vanliga. Detta gör vi genom att vara stolta, äkta, tillgängliga, engagerade och respektfulla. År 2020 ska vi vara Nordens mest attraktiva inlandsregion och det goda värdskapet ser vi som en viktig del i arbetet med att nå dit. 

Arbetsplatsen

Fågelsången är beläget centralt i Säter. Boendet består av fem avdelningar varav två är demensenheter, totalt finns 44 lägenheter. De boende på Fågelsången har egen lägenhet och utöver detta finns gemensamma matsalar, vardagsrum och andra aktivitetsutrymmen.

Arbetsuppgifter

Utifrån biståndsbeslut och genomförandeplan ger du som undersköterska/vårdbiträde inom särskilt boende personlig omvårdnad till omsorgstagare i det dagliga livet. Arbetsuppgifterna innebär exempelvis att hjälpa och stötta omsorgstagaren i att kunna äta, dricka, sköta personlig hygien och klä på sig. Uppdraget innefattar även förflyttningar av omsorgstagare som inte själva kan förflytta sig. Du arbetar utifrån fastställda mål och riktlinjer samt är kontaktperson för en eller flera omsorgstagare. I arbetsuppgifterna ingår även att utgöra ett stöd för individen i vardagen gällande aktivering, daglig utevistelse och social samvaro. Hälso- och sjukvårdsuppgifter utförs på delegation av omvårdnadsansvarig sjuksköterska. Utanför kontorstid ingår det i arbetsuppgifterna för tjänstgörande personal att ansvara för vikarieanskaffning då kollega saknas för uppdraget. Det är därför av vikt att du är bekväm med detta. Till din hjälp i uppdraget har du kollegor och under kontorstid administratörer med planeringsansvar. På fågelsången finns det även 2 enhetschefer som ansvarar för vardera avdelningar.  Vill du arbeta på en arbetsplats där din insats verkligen gör skillnad och där du har en möjlighet att berika andra människors liv? Då är detta tjänsten för dig! 

Kvalifikationer

Det är önskvärt att du har erfarenhet av att ha arbetat med äldre, demenssjuka personer och har du dessutom dokumenterad kunskap om demenssjukdom är det meriterande. Då tjänsten innebär daglig kommunikation och dokumentation på svenska är det av vikt att du behärskar språket väl i både tal och skrift.  Det är meriterande om du är utbildad undersköterska, eller innehar likvärdig bakgrund, med flerårigerfarenhet av att ha arbetat inom äldreomsorgen. Det är av största vikt att du tycker om att arbeta med människor och för människor.   Som timvikarie hos oss bör du kunna arbeta dagtid, kvällstid, nattetid och helger. Vi värdesätter en flexibilitet i att kunna ta åt sig planerade vikariebehov, men även möjligheten i att du som timvikarie kan komma in och arbeta med kort varsel, exempelvis vid sjukdom av ordinarie personal. Rekrytering kommer ske löpande.  

Personliga egenskaper

Du är en lagspelare med god social kompetens som trivs bäst när du får ha många bollar i luften, utan att för den skull känna stress och press. Du är en trygg medarbetare som förmår stå stadigt även under tuffare omständigheter, med en inre drivkraft som för dig framåt. Du är kreativ , självgående och uppvisar personlig mognad. Du ser möjligheter hellre än svårigheter och älskar att ge din omgivning omsorg och omvårdnad utan att göra avkall på dig själv.  Du strävar som vi, efter en arbetsplats där glädje, engagemang, respekt, kommunikation och ansvar är viktiga komponenter. 

Placeringsort

Säter

Antal tjänster

5

Omfattning

100%

Varaktighet

Vikarie

Ansökan

Du söker tjänsten genom att klicka på följande länk: Sök tjänsten som Undersköterska

Sista ansökan

2019-09-15

Kontaktperson

Enhetschef

Linn Norman

0225-55295

Tillbaka till jobblistningen

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close