Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Lediga jobb

Kontaktinformation

Säters kommun

Telefon: 0225-55000

Besöksadress: Rådhuset, Säter

Ställ en fråga

Tack för ditt meddelande.

Du kan använda denna länk, för att kunna läsa om våra lediga tjänster, om du också vill se lite bilder. Annars hittar du våra tjänster här nedan.

Just nu rekryterar vi vår kommundirektör. Till hjälp i den rekryteringen har vi Lundin & Boström, och du hittar annonsen för tjänsten som kommundirektör här.

Det finns också lediga tjänster i vårt Räddningstjänstförbund Dalamitt (som vi har tillsammans med flera andra kommuner). De rekryteringarna ansvarar Räddningstjänstförbundet för själva, så har du frågor om de tjänsterna, ska du kontakta Räddningstjänstförbundet.

Badvaktmästare, Säter

Säter präglas av både småstad och landsbygd. Staden ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer - Falun-Borlängeregionen ligger inom 20 minuters bilresa, flygplats finns runt hörnet och till Stockholm tar det ca två timmar med tåg. Att bo i Säter är att bo vackert och lugnt, men ändå ha aktiviteter, storstadsliv, utbildning, arbete och kommunikationer inom räckhåll. I Säter hittar du lugnet i tillvaron, samtidigt som du har nära till allt du önskar för dig och din familj. Nära till jobbet. Nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare uppväxt för din familj.

Arbetsplatsen

Sim- och sporthallen Skönvikshallen ligger på Skönviksområdet i Säter. Anläggningen erbjuder bad, vattengympa, styrketräning, bastubad och café.

Arbetsuppgifter

Som badvaktmästare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att utföra bassängbevakning vid våra badanläggningar, utföra pedagogisk undervisning såsom simundervisning och gym- och gruppträning, ta emot kunder och besökare vid våra anläggningar samt tjänstgöra i kassan. Du utför även service, drift och underhåll av våra anläggningar.  Du ansvarar för att: • Säkerställa badgästernas säkerhet, trygghet och trivsel vid besök på våra badanläggningar, • Genomföra simskola för kommunens grundskoleelever med målet simkunniga elever, • Leda/Instruera gym- och gruppträningar vid våra anläggningar, • Utföra service, drift och underhåll, såsom regelbunden provtagning av vattenkvalitet, filterspolning etc, • Utföra lokalvård i sporthall och badanläggningar, Du svarar till chef på Skönvikshallen och samarbetar i huvudsak med kollegor på Skönvikshallen och Fritidsenheten.

Kvalifikationer

Du har gymnasieexamen gärna med inriktning friskvård. Du ska ha erfarenhet av arbete som badbevakare/simlärare/ friskvårdsinstruktör eller liknande. Om du har kunskaper i HLR och L-ABCDE, barn-HLR samt dokumenterad kunskap i vattenlivräddning är det meriterande, likväl som att du har en badvaktsutbildning, erfarenhet av arbete med barn och/eller är vattengymnastikinstruktör. En förutsättning för att vara aktuell för tjänsten som badvaktmästare är att du har god fysik, då arbetet kräver förmåga att kunna livrädda i vatten och på land, samt att du kan arbeta skift och på helger.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina förmågor, färdigheter och förhållningssätt och söker dig som är flexibel, ha lätt för att samarbeta, är självgående och serviceinriktad med pedagogisk förmåga.

Placeringsort

Säter

Antal tjänster

2

Omfattning

100%

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Du söker tjänsten genom att klicka på följande länk: Sök tjänsten som Badvaktmästare

Sista ansökan

2019-09-26

Kontaktperson

Chef Skönvikshallen

Owe Hedin

(+46) 0225-55 312

Tillbaka till jobblistningen

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close