Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Lediga jobb

Kontaktinformation

Säters kommun

Telefon: 0225-55000

Besöksadress: Rådhuset, Säter

Ställ en fråga

Tack för ditt meddelande.

Du kan använda denna länk, för att kunna läsa om våra lediga tjänster, om du också vill se lite bilder. Annars hittar du våra tjänster här nedan.

Just nu rekryterar vi vår kommundirektör. Till hjälp i den rekryteringen har vi Lundin & Boström, och du hittar annonsen för tjänsten som kommundirektör här.

Det finns också lediga tjänster i vårt Räddningstjänstförbund Dalamitt (som vi har tillsammans med flera andra kommuner). De rekryteringarna ansvarar Räddningstjänstförbundet för själva, så har du frågor om de tjänsterna, ska du kontakta Räddningstjänstförbundet.

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog med uppdrag som utvecklingsledare, Säter

Säter, en av Dalarnas vackraste och mest nära städer präglas av både småstad och landsbygd. Staden ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer - Falun-Borlängeregionen ligger inom 20 minuters bilresa, flygplats finns runt hörnet och till Stockholm tar det ca två timmar med tåg. Att bo i Säter är att bo vackert och lugnt, men ändå ha aktiviteter, storstadsliv, utbildning, arbete och kommunikationer inom räckhåll. I Säter hittar du lugnet i tillvaron, samtidigt som du har nära till allt du önskar för dig och din familj. Nära till jobbet. Nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare uppväxt för din familj.

Arbetsplatsen

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete tillsammans med engagerade elever, vårdnadshavare och kollegor. Skolan och omgivningen ger våra elever goda förutsättningar för fysiska aktiviteter. Som lärare i fritidshem hos oss har du stora möjligheter att på kort och lång sikt använda det friutrymme som styrdokumenten ger. Kungsgårdsskolan är i en spännande utvecklingsprocess, har samarbete tillsammans med Högskolan Dalarna och Science Center 2047.    

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill ta ett större ansvar för att utveckla vår fritidsverksamhet. Tillsammans med kollegorna i utvecklingsgruppen kommer du att vara delaktig i hela skolans utveckling.   Som lärare inom fritidshemmet kommer du ha ansvar för det pedagogiska arbetet och i nära sammarbete med kollegorna ansvara för att utveckla fritidshemmets kvalité och verksamhet enligt gällande styrdokument och riktlinjer.  I uppdraget ingår systematisk dokumentation för kontinuerlig skolutveckling, ekonomiansvar, schemaläggning och andra administrativa uppgifter. Som pedagog i fritidshemmens verksamhet på Kungsgårdsskolan arbetar du tillsammans med kollegor för att skapa en god lärmiljö med stöd och stimulans kring eleverna. Vi har en helhetssyn kring eleverna i vår verksamhet där du ska ta tillvara elevernas intresse och skapa situationer i vardagen där eleverna kan utmanas i sitt lärande. 

Kvalifikationer

 Vi söker dig som är lärare inriktning fritidshem/fritidspedagog, förskollärare eller annan lämplig utbildning

Personliga egenskaper

Är du vår nya medarbetare?  Du är flexibel och har god förmåga att möta elever utifrån deras behov och förutsättningar. Du är ansvarsfull, drivande, förmågan att få med dig kollegor och barn, har god samarbetsförmåga, ett kreativt och lösningsinriktat arbetssätt. Genom ett positivt och öppet bemötande bidrar du till en god arbetsmiljö för både vuxna och barn.      Intervjuer till tjänsten sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt under annonstidens gång.     Tjänsten tillsätt utifrån att erforderliga beslut tas.    Vi undanber oss vänligt och bestämt all kontakt av säljare. 

Placeringsort

Säter

Antal tjänster

1

Omfattning

100%

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Du söker tjänsten genom att klicka på följande länk: Sök tjänsten som Lärare i fritidshem/Fritidspedagog med uppdrag som utvecklingsledare

Sista ansökan

2019-11-15

Kontaktperson

Bitr Rektor

Monica Mohlin

0225-55 226

monica.mohlin@edu.sater.se

Tillbaka till jobblistningen

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close