Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Lediga jobb

Kontaktinformation

Säters kommun

Telefon: 0225-55000

Besöksadress: Rådhuset, Säter

Ställ en fråga

Tack för ditt meddelande.

Du kan använda denna länk, för att kunna läsa om våra lediga tjänster, om du också vill se lite bilder. Annars hittar du våra tjänster här nedan.

Just nu rekryterar vi vår kommundirektör. Till hjälp i den rekryteringen har vi Lundin & Boström, och du hittar annonsen för tjänsten som kommundirektör här.

Det finns också lediga tjänster i vårt Räddningstjänstförbund Dalamitt (som vi har tillsammans med flera andra kommuner). De rekryteringarna ansvarar Räddningstjänstförbundet för själva, så har du frågor om de tjänsterna, ska du kontakta Räddningstjänstförbundet.

Idrottslärare år 1-3, Säter

Säter, en av Dalarnas vackraste och mest nära städer präglas av både småstad och landsbygd. Staden ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer - Falun-Borlängeregionen ligger inom 20 minuters bilresa, flygplats finns runt hörnet och till Stockholm tar det ca två timmar med tåg. Att bo i Säter är att bo vackert och lugnt, men ändå ha aktiviteter, storstadsliv, utbildning, arbete och kommunikationer inom räckhåll. I Säter hittar du lugnet i tillvaron, samtidigt som du har nära till allt du önskar för dig och din familj. Nära till jobbet. Nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare uppväxt för din familj.

Arbetsplatsen

Säter, en av Dalarnas vackraste och mest nära städer präglas av både småstad och landsbygd. Staden ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer - Falun-Borlängeregionen ligger inom 20 minuters bilresa, flygplats finns runt hörnet och till Stockholm tar det ca två timmar med tåg. Att bo i Säter är att bo vackert och lugnt, men ändå ha aktiviteter, storstadsliv, utbildning, arbete och kommunikationer inom räckhåll. I Säter hittar du lugnet i tillvaron, samtidigt som du har nära till allt du önskar för dig och din familj. Nära till jobbet. Nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare uppväxt för din familj. Kungsgårdsskolan är en f-6 skola med ca 420 elever, centralt belägen i Säter. Vi har en tydlig vision där Alla elever upplever meningsfullhet, trygghet, glädje och lust att lära. Under skoltid arbetar vi med en gemensam lektionsmodell, tydlig dagsplanering och anpassningar i lärmiljöerna vilket skapar goda förutsättningar för lärandet. Skolan har utvecklat ett språkförstärkande arbetssätt och använder bildstöd i undervisningen i alla klassrum. Vi uppmuntrar till rörelse på raster och lektioner. Trygghet och studiero ger en god arbetsmiljö för alla och vi har en mobilfri skoldag. Skolan och dess omgivning ger våra elever goda förutsättningar för fysiska aktiviteter. Kungsgårdsskolan har samarbete med Högskolan Dalarna och Science Center 2047 för att utveckla digitala undervisningssätt.   Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete tillsammans med engagerade elever, kollegor och vårdnadshavare. Vi söker en behörig lärare i fritidshem som vill bli en del av vårt team. Är det du? Välkommen med din ansökan redan idag!    

Arbetsuppgifter

Du undervisar och är ansvarig för idrott och hälsa i skolår 1-3. Tillsammans med idrottsläraren för skolår 4-6 och mentorer genomför du planering och bedömningar. Du har en självklar inställning att alla elever kan nå skolans mål. I tjänsten ingår det även andra arbetsuppgifter utifrån din kompetens. Du drivs av att utveckla och stötta elever i deras kunskapsinhämtande och sociala utveckling i inkluderande lärmiljö tillsammans med kolleger.

Kvalifikationer

Du är utbildad lärare med relevant behörighet.

Personliga egenskaper

Som person ser vi att du är flexibel och har god förmåga att möta elever utifrån deras behov och förutsättningar. Du är ansvarsfull och prestigelös, har en god samarbetsförmåga samt ett kreativt och lösningsinriktat arbetssätt. Genom ett positivt och öppet bemötande bidrar du till en god arbetsmiljö för både vuxna och barn.      Intervjuer till tjänsten sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt under annonstidens gång.     Tjänsten tillsätt utifrån att erforderliga beslut tas. 

Placeringsort

Säter

Antal tjänster

1

Omfattning

100%

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Du söker tjänsten genom att klicka på följande länk: Sök tjänsten som Idrottslärare år 1-3

Sista ansökan

2019-12-20

Kontaktperson

Biträdande rektor

Monica Mohlin

0225-55226

monica.mohlin@edu.sater.se

Tillbaka till jobblistningen

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close