Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Lediga jobb

Kontaktinformation

Säters kommun

Telefon: 0225-55000

Besöksadress: Rådhuset, Säter

Ställ en fråga

Tack för ditt meddelande.

Du kan använda denna länk, för att kunna läsa om våra lediga tjänster, om du också vill se lite bilder. Annars hittar du våra tjänster här nedan.

Just nu rekryterar vi vår kommundirektör. Till hjälp i den rekryteringen har vi Lundin & Boström, och du hittar annonsen för tjänsten som kommundirektör här.

Det finns också lediga tjänster i vårt Räddningstjänstförbund Dalamitt (som vi har tillsammans med flera andra kommuner). De rekryteringarna ansvarar Räddningstjänstförbundet för själva, så har du frågor om de tjänsterna, ska du kontakta Räddningstjänstförbundet.

Förskollärare/barnskötare för längre vikariat, Säter

Säter, en av Dalarnas vackraste och mest nära städer präglas av både småstad och landsbygd. Staden ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer - Falun-Borlängeregionen ligger inom 20 minuters bilresa, flygplats finns runt hörnet och till Stockholm tar det ca två timmar med tåg. Att bo i Säter är att bo vackert och lugnt, men ändå ha aktiviteter, storstadsliv, utbildning, arbete och kommunikationer inom räckhåll. I Säter hittar du lugnet i tillvaron, samtidigt som du har nära till allt du önskar för dig och din familj. Nära till jobbet. Nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare uppväxt för din familj.

Arbetsplatsen

Säters förskoleområde söker 5 förskollärare/barnskötare för längre vikariat Säters förskoleområde söker dig som vill vara med och utveckla framtiden tillsammans med barnen i våra förskolor! Området består av sex förskolor och verksamhet i pedagogisk omsorg, ett 60-tal engagerade pedagoger och cirka 300 barn. Områdets förskolor har ett nära samarbete med varandra, bland annat genom en gemensam utvecklingsorganisation. Våra utvecklingsområden är barns språk- och kommunikationsutveckling, inflytande och övergångar. I allt arbete beaktas det inkluderande förhållningssättet. Förskoleområdet är ett nytt partnerförskoleområde för verksamhetsförlagd utbildning där vi samverkar med Högskolan Dalarna i utbildningen av blivande förskollärare. Ett digitalt verktyg stödjer förskolornas arbete med dokumentation av barns lärande och utveckling. I området finns en specialpedagog som arbetar kontinuerligt med bland annat handledning i arbetslagen. Pedagogiska måltider tillsammans med barnen ingår som en del i ditt uppdrag. Då flera förskollärare snart ska gå på föräldraledighet, behöver vi hitta engagerade ersättare i 6 månader eller längre.

Arbetsuppgifter

Som förskollärare eller barnskötare har du tillsammans med övrig personal ett särskilt ansvar att leda de målstyrda processerna så att läroplanens mål och intentioner uppfylls. Du deltar aktivt i planering, genomförande, dokumentation, utvärdering och analys av det pedagogiska arbetet enligt gällande styrdokument. I ditt arbete har du förmåga att omsätta pedagogiska teorier i praktiskt arbete så att barnen ges bästa förutsättningar att lära och utvecklas. Du har ett professionellt och respektfullt förhållningssätt i ditt bemötande. I ditt arbete utgår du alltid från barnens bästa och har en tilltro till det kompetenta barnet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är social, serviceinriktad, flexibel och har god samarbetsförmåga. Du har utbildning och/eller erfarenhet från arbete med barn på förskola. Du behärskar svenska mycket väl i tal och skrift då kommunikation och dokumentation är en viktig del i förskolans vardag.

Placeringsort

Säter

Antal tjänster

5

Omfattning

100%

Varaktighet

Vikarie

Ansökan

Du söker tjänsten genom att klicka på följande länk: Sök tjänsten som Förskollärare/barnskötare för längre vikariat

Sista ansökan

2019-11-20

Kontaktperson

TF Rektor

Sofia Andersson Larsson

sofia.larsson@edu.sater.se

Tillbaka till jobblistningen

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close