Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Lediga jobb

Kontaktinformation

Säters kommun

Telefon: 0225-55000

Besöksadress: Rådhuset, Säter

Ställ en fråga

Tack för ditt meddelande.

Du kan använda denna länk, för att kunna läsa om våra lediga tjänster, om du också vill se lite bilder. Annars hittar du våra tjänster här nedan.

Just nu rekryterar vi vår kommundirektör. Till hjälp i den rekryteringen har vi Lundin & Boström, och du hittar annonsen för tjänsten som kommundirektör här.

Det finns också lediga tjänster i vårt Räddningstjänstförbund Dalamitt (som vi har tillsammans med flera andra kommuner). De rekryteringarna ansvarar Räddningstjänstförbundet för själva, så har du frågor om de tjänsterna, ska du kontakta Räddningstjänstförbundet.

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog, Säter

Säter, en av Dalarnas vackraste och mest nära städer präglas av både småstad och landsbygd. Staden ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer - Falun-Borlängeregionen ligger inom 20 minuters bilresa, flygplats finns runt hörnet och till Stockholm tar det ca två timmar med tåg. Att bo i Säter är att bo vackert och lugnt, men ändå ha aktiviteter, storstadsliv, utbildning, arbete och kommunikationer inom räckhåll. I Säter hittar du lugnet i tillvaron, samtidigt som du har nära till allt du önskar för dig och din familj. Nära till jobbet. Nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare uppväxt för din familj.

Arbetsplatsen

Säter, en av Dalarnas vackraste och mest nära städer präglas av både småstad och landsbygd. Staden ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer - Falun-Borlängeregionen ligger inom 20 minuters bilresa, flygplats finns runt hörnet och till Stockholm tar det ca två timmar med tåg. Att bo i Säter är att bo vackert och lugnt, men ändå ha aktiviteter, storstadsliv, utbildning, arbete och kommunikationer inom räckhåll. I Säter hittar du lugnet i tillvaron, samtidigt som du har nära till allt du önskar för dig och din familj. Nära till jobbet. Nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare uppväxt för din familj. Kungsgårdsskolan är en f-6 skola med ca 420 elever, centralt belägen i Säter. Vi har en tydlig vision där Alla elever upplever meningsfullhet, trygghet, glädje och lust att lära. Under skoltid arbetar vi med en gemensam lektionsmodell, tydlig dagsplanering och anpassningar i lärmiljöerna vilket skapar goda förutsättningar för lärandet. Skolan har utvecklat ett språkförstärkande arbetssätt och använder bildstöd i undervisningen i alla klassrum. Som fritidspedagog deltar du i undervisningen tillsammans med mentor i en klass för kontinuitet. Vi uppmuntrar till rörelse på raster och lektioner. Trygghet och studiero ger en god arbetsmiljö för alla och vi har en mobilfri skoldag. Skolan och dess omgivning ger våra elever goda förutsättningar för fysiska aktiviteter. Kungsgårdsskolan har samarbete med Högskolan Dalarna och Science Center 2047 för att utveckla digitala undervisningssätt.   Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete tillsammans med engagerade elever, kollegor och vårdnadshavare. Vi söker en behörig lärare i fritidshem som vill bli en del av vårt team. Är det du? Välkommen med din ansökan redan idag!      

Arbetsuppgifter

Som pedagog i fritidshemmens verksamhet på Kungsgårdsskolan arbetar du tillsammans med kollegor för att skapa en god lärmiljö med stöd och stimulans kring eleverna. Vi har en helhetssyn kring eleverna i vår verksamhet där du ska ta tillvara elevernas intresse och skapa situationer i vardagen där eleverna kan utmanas i sitt lärande. Som lärare inom fritidshemmet kommer du ha ansvar för det pedagogiska arbetet och i nära sammarbete med kollegorna ansvara för att utveckla fritidshemmets kvalité och verksamhet enligt gällande styrdokument och riktlinjer.  I uppdraget ingår systematisk dokumentation för kontinuerlig skolutveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är lärare inriktning fritidshem/fritidspedagog, förskollärare eller annan lämplig utbildning.  

Personliga egenskaper

Som person ser vi att du är flexibel och har god förmåga att möta elever utifrån deras behov och förutsättningar. Du är ansvarsfull och prestigelös, har en god samarbetsförmåga samt ett kreativt och lösningsinriktat arbetssätt. Genom ett positivt och öppet bemötande bidrar du till en god arbetsmiljö för både vuxna och barn.      Intervjuer till tjänsten sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt under annonstidens gång.     Tjänsten tillsätt utifrån att erforderliga beslut tas.   

Placeringsort

Säter

Antal tjänster

1

Omfattning

100%

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Du söker tjänsten genom att klicka på följande länk: Sök tjänsten som Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Sista ansökan

2019-12-15

Kontaktperson

Biträdande rektor

Monica Mohlin

0225-552 26

monica.mohlin@edu.sater.se

Tillbaka till jobblistningen

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close