Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Lediga jobb

Kontaktinformation

Säters kommun

Telefon: 0225-55000

Besöksadress: Rådhuset, Säter

Ställ en fråga

Tack för ditt meddelande.

Du kan använda denna länk, för att kunna läsa om våra lediga tjänster, om du också vill se lite bilder. Annars hittar du våra tjänster här nedan.

Just nu rekryterar vi vår kommundirektör. Till hjälp i den rekryteringen har vi Lundin & Boström, och du hittar annonsen för tjänsten som kommundirektör här.

Det finns också lediga tjänster i vårt Räddningstjänstförbund Dalamitt (som vi har tillsammans med flera andra kommuner). De rekryteringarna ansvarar Räddningstjänstförbundet för själva, så har du frågor om de tjänsterna, ska du kontakta Räddningstjänstförbundet.

Lärare i matematik och NO år 4-6, Säter

Säter, en av Dalarnas vackraste och mest nära städer präglas av både småstad och landsbygd. Staden ligger i hjärtat av Dalarna med närhet till bra kommunikationer - Falun-Borlängeregionen ligger inom 20 minuters bilresa, flygplats finns runt hörnet och till Stockholm tar det ca två timmar med tåg. Att bo i Säter är att bo vackert och lugnt, men ändå ha aktiviteter, storstadsliv, utbildning, arbete och kommunikationer inom räckhåll. I Säter hittar du lugnet i tillvaron, samtidigt som du har nära till allt du önskar för dig och din familj. Nära till jobbet. Nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare uppväxt för din familj.

Arbetsplatsen

Vi har en tydlig vision där Alla elever upplever meningsfullhet, trygghet, glädje och lust att lära.    Vi arbetar med en gemensam lektionsmodell, tydlig dagsplanering och anpassningar i lärmiljöerna vilket skapar goda förutsättningar för lärandet. Skolan har utvecklat ett språkförstärkande arbetssätt och använder bildstöd i undervisningen i alla klassrum. Som mentor undervisar du främst din egen klass för kontinuitet. Samplanering och sambedömning är naturliga inslag i arbetet. Mentorer/klasslärare får stöd i sin lärarroll genom speciallärare, socialpedagoger och elevassistenter. Vi uppmuntrar till rörelse på raster och lektioner. Trygghet och studiero ger en god arbetsmiljö för alla och vi har en mobilfri skoldag. Skolan och dess omgivning ger våra elever goda förutsättningar för fysiska aktiviteter. Kungsgårdsskolan har samarbete med Högskolan Dalarna och Science Center 2047 för att utveckla digitala undervisningssätt.    Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete tillsammans med engagerade elever, kollegor och vårdnadshavare.  Vi söker en behörig lärare som vill bli en del av vårt team. Är det du?   Välkommen med din ansökan redan idag! 

Arbetsuppgifter

Som lärare ansvarar du för att planera, genomföra och utvärdera undervisningen inom de ämnen som du har fått ansvar för. Din undervisning är varierad, baserad på forskning och byggd på beprövad erfarenhet. Du följer skolans förhållningssätt och lektionsmodell med tydligt syfte, mål och genomförande av varje lektionspass. Kontinuerlig dokumentation av undervisning sker i lärplattformen Unikum. I uppdraget ingår att skapa trygghet och studiero i alla lärmiljöer och ha ett inkluderande förhållningssätt. Du skapar goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare genom ett positivt och konstruktivt kommunikationssätt.   Du kommer att undervisa i årskurs 4-6 i matematik och NO.    

Kvalifikationer

Lärarlegitimation.  Meriterande kvalifikationer  Vi söker dig med goda ledaregenskaper både i klassrummet och i arbetslaget.     Tjänsten är en tillsvidareanställning 50%, tisdag till torsdag, med tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande. Kopior på betyg och intyg lämnas till Säters kommun i samband med intervju. Enligt lagen om registerkontroll krävs utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta i samband med din ansökan, så det finns tillgängligt om du blir aktuell för tjänsten.      

Personliga egenskaper

Som person ser vi att du är flexibel och har god förmåga att möta elever utifrån deras behov och förutsättningar. Du är ansvarsfull och prestigelös, har en god samarbetsförmåga samt ett kreativt och lösningsinriktat arbetssätt. Genom ett positivt och öppet bemötande bidrar du till en god arbetsmiljö för både vuxna och barn.

Placeringsort

Säter

Antal tjänster

1

Omfattning

50%

Ansökan

Du söker tjänsten genom att klicka på följande länk: Sök tjänsten som Lärare i matematik och NO år 4-6

Sista ansökan

2019-12-13

Kontaktperson

Bitr Rektor

Henrik Lindström

0225-555 51

Tillbaka till jobblistningen

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close