Kontakta Näringslivsenheten

Kontaktinformation

Näringslivenheten

Telefon: 0225-55149

 


Tack för ditt meddelande.

Har du frågor och funderingar kring ditt företagande? Vi är vägen in till kommunen och till andra företagsorganisationer för dig som företagare. Vi hjälper dig att hitta rätt i frågor om tillstånd, mark, lokaler, företagsnätverk och annat som är viktigt för din verksamhet. Välkommen att kontakta oss!

Kontaktuppgifter

Besöksadress: Rådhuset, Åsgränd 2, Säter.
Postadress: Säters kommun, Box 300, 783 27 Säter.
Mejladress: naring@sater.se.
Telefon: 0225-55 000

Boka lotsmöte

Har du frågor som rör olika områden kan du vid ett och samma möte få svar. Det kan till exempel handla om: plan- och bygglov, miljöbestämmelser, livsmedelsfrågor eller andra frågor. Vid lotsmötet får du träffa rätt personer inom kommunen utifrån dina frågor. Kontakta oss för att boka ett lotsmöte så ordnar vi ett möte med just de personer och organisationer som ditt ärende kräver. Denna tjänst är kostnadsfri.

Boka företagsbesök

Vill du som företagare lyfta aktuella frågor från din verksamhet direkt till politiker och tjänstepersoner? Vill du som företagare få besök av oss i Säters kommun? Vid ett företagsbesök kan du diskutera kommunala frågor som rör ditt företagande. Till exempel: utveckling av ditt företag, kommunens service, etablering av företag i kommunen. Dialogen behövs för att Säter ska fortsätta utvecklas som företagarkommun. Är du intresserad av ett besök? Hör av dig till oss så bokar vi en tid!