Starta/Etablera företag

Kontaktinformation

Näringslivenheten

Telefon: 0225-55149

 


Tack för ditt meddelande.

Här har vi samlat information om våra samarbetspartners som du kan vända dig till för att få råd inför start av ny verksamhet.

NyföretagarCentrum

Välkommen till NyföretagarCentrum! Du som har en affärsidé eller funderar på att starta eget företag – eller redan har startat – erbjuds kostnadsfri, objektiv och naturligtvis konfidentiell rådgivning.  Det kan handla om att välja rätt företagsform, bolla affärsidé, frågor kring budget, marknadsföring eller vad du vill som rör ditt företagande. De anordnar även olika föreläsningar och seminarium.
NyföretagarCentrums hemsida.

Coompanion

Coompanion hjälper till att starta upp sociala företag så att fler blir delaktiga i arbetslivet.  Oavsett om ni befinner er på idéstadiet, är i startgroparna eller redan är igång. Kostnadsfri rådgivning, stöd och information till de som vill förverkliga sina idéer i olika branscher.
Coompanions hemsida.

IFS Rådgivning – för entreprenörer med utländsk bakgrund

Genom IFS Rådgivning kan du med utländsk bakgrund som vill starta eller köpa företag i Sverige få personlig rådgivning och praktiskt stöd. Hela vägen från idéstadiet till företagsregistrering.
IFS Rådgivnings hemsida.

Företagslotsen

Säters kommun har en företagslots som gör det enklare för dig och ditt företag. En ingång för dina ärenden oavsett om du står för en företagsetablering, nystart eller expansion. Vid ett och samma tillfälle får du träffa lotsen som består av just de som ditt ärende kräver. Varannan tisdag, udda veckor, har vi avsatt tid för att träffa dig.
Mer information om företagslotsen.

Verksamt.se

En digital samlingssida för alla våra samarbetspartners i hela länet.
Verksamt.se/dalarna.

Fick du hjälp av informationen på sidan?

Ge oss feedback så att vi kan göra vår information bättre.
Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter