Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Finansiering

Kontaktinformation

Näringslivenheten

Telefon: 0225-55149

 

Ställ en fråga

Tack för ditt meddelande.

När du startar ditt företag kan du behöva hjälp med extern finansiering innan du får inkomster från företaget. De vanligaste formerna av finansiering är banklån, riskkapital och bidrag (offentlig finansiering).

Verksamt.se

På verksamt.se hittar du information om vilka offentliga aktörer som erbjuder lån eller bidrag till dig som ska starta ett företag.
Verksamt.se om finansering.

Almi Företagspartner GävleDala

Almi har lanserat ett nytt mikrolån vid företagsstart och för unga företag. Mikrolånet kan beviljas på upp till 200 000 kronor och kan ges med särskilt förmånliga villkor, som till exempel en viss tids amorteringsfrihet och begränsade säkerheter för låntagaren.
Almis webbplats om mikrolån.

Starta Eget-bidrag

Som arbetssökande har du möjlighet att söka stöd och hjälp för att starta en egen verksamhet via Arbetsförmedlingen. Programmet kallas stöd till start av näringsverksamhet och ger dig ett bidrag till din försörjning under inledningen av verksamheten.
Broschyr om stöd till start av näringsverksamhet.

Du kan få ett särskilt stöd för att starta en näringsverksamhet om du är arbetssökande och har nedsatt arbetsförmåga på grund av en funktionsnedsättning. Ersättningen kallas särskilt stöd till start av näringsverksamhet.
Broschyr om särskilt stöd till start av näringsverksamhet.

Näringslivsenheten på Säters kommun samarbetar med lokala och regionala organisationer och nätverk för att främja de lokala företagens utveckling i kommunen.

Länsstyrelsen

Du som har ett företag i Dalarna eller planerar att etablera ditt företag i länet kan söka företagsstöd för investeringar som utvecklar ditt företag.

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close