Företagare i Gustafs satsar mitt i pandemin

Vi har pratat med Leo Nilsson, ägare av Gustafs Bröd, som är mitt i en stor satsning när han nu bygger ut sin verksamhet.

Hej Leo, vad händer hos er?

-Här byggs det för fullt. Sedan vi fick vårt bygglov i slutet av december så är det full fart. Vi hade i princip spadar och grävmaskiner framme och redo att starta direkt så nu är redan två byggnader uppe.

Vad bygger ni?

-Vi behövde öka ytan för servering och försäljning samt få bättre utrymme i bageriet. För oss handlade det om att ”vinna eller försvinna”, vi behövde verkligen mer plats för att kunna utvecklas och svara upp mot ökade beställningar och få plats för alla kunder och cafégäster.

Kan man handla nu under tiden?

-Självklart, vi tar naturligtvis hänsyn till restriktionerna som råder nu under pandemin, men handla och fika går bra i mån av utrymme.

En satsning mitt i pandemitider, vad tänker du om det?

-Det är klart att det finns en viss oro men samtidigt, hittills har vi klarat oss bra och vi hoppas verkligen det fortsätter så.

När är det klart? Blir det invigning?

-Om en månad cirka, under våren kan du skriva.  Oj, ja invigning har vi inte hunnit tänka på ännu. Just nu bakar vi för fullt, vi har aldrig sålt så många semlor som nu. Vi ligger 4:a på ”Stans bästa Semla” en tävling där kunderna själva får gå in och rösta, så det är full rulle i bageriet.

Då får vi önska lycka till!

-Tack!

Utbyggnad av Gustafs bröd