Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Har du en idé som bidrar till ett energieffektivt och hållbart samhälle?

Vill du bidra till ett energieffektivt och hållbart samhälle? Design för energieffektiv vardag kan ge stöd till projekt som kombinerar energi, design och beteende för att utveckla energismarta tjänster, produkter och kunskap. Utlysning 4 omfattar 20 miljoner kronor och är öppen för ansökningar fram till och med den 17 september 2019.

Design för energieffektiv vardag är ett forsknings- och utvecklingsprogram som drivs av Energimyndigheten och koordineras av SVID, Stiftelsen Svensk Industridesign. Programmet kan ge stöd till projekt som kombinerar energiforskning och utveckling med design och beteendevetenskap för att utveckla energismarta tjänster, produkter och kunskap. Företag och designbyråer, offentlig sektor, universitet och högskolor, institut och övriga aktörer med anknytning till området kan söka. Samarbeten uppmuntras och sökande behöver visa att man har kompetens i projektgruppen inom de tre områdena energi, design och beteende.

Utlysning 4 omfattar 20 miljoner kronor och är öppen för ansökningar fram till och med den 17 september.

Behöver du hjälp med ansökan kan du anmäla dig till någon av webbinarierna: 13 eller 29 augusti.

Läs mer via länken: http://designforenergi.se/design-for-energieffektiv-vardag-utlysning-nr-4/

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close