Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Information om parkering vid skolavslutning i Säter

I samband med skolavslutningen 2018 vill Gatuenheten informera om möjligheterna till parkering i centrala Säter.

Till att börja med vill vi uppmana så många som möjligt att ta sig till och från skolan och Säterdalen till fots eller med cykel. På detta sätt minimerar vi tillsammans biltrafiken i samband med avslutningen och skapar utrymme för de som har längre sträckor att färdas.

Om du behöver använda bilen så ställ den gärna på Gruvplan där det finns gott om plats för bilar. Från Gruvplan når du såväl Säterdalen som skolan med bara några minuters promenad. Den nedre parkeringen i Säterdalen blir snabbt full då den ej rymmer så många bilar. Åk gärna 5 minuter tidigare så kan ni stå på Gruvplan och hinna med en vacker promenad ned i Säterdalen. Tänk också på att det råder strikt parkeringsförbud utanför markerade platser på nedre parkeringen och i backen upp.

Gatuenheten önskar er alla en trevlig skolavslutning och en skön sommar!

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close