Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Säters bibliotek söker timvikarie

Vi söker dig som är serviceinriktad, social och ansvarstagande.

I arbetet ingår att ge ett välkomnande bemötande till våra besökare och hjälpa till att hitta rätt i bibliotekets utbud.

Vi erbjuder en arbetsplats där du är välkommen att vara kreativ och vi ser gärna att du är intresserad av både litteratur och skapande så väl digitalt som analogt. Säters bibliotek har precis startat upp ett Fixotek, alla besökares rum för skapande, experimenterande och lärande. Vi ser gärna att du har ett intresse för de områdena.

För dig som tycker om att möta människor och kanske är nyfiken på bibliotekarieyrket så är det här ett gyllene tillfälle att testa på arbetet.

Du talar, läser och skriver svenska flytande, behärskar engelska och det är positivt om du kan fler språk.

Du har mycket god datorvana och ett intresse för digitala tjänster.

Det viktigaste för oss är att du är serviceinriktad och har besökarna i fokus. Ledord på Säters bibliotek är Alla ryms, vilket vi vill ska synas både i arbetsgruppen och i vårt bemötande.

Arbetstider varierar mellan dag/kväll och helger. Du behöver därför vara över 18 år.

Kom in och prata med oss och lämna din ansökan. Eller maila till bibliotek@sater.se.

Anställningsform: Timanställning
Omfattning: Vid behov

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close