Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Säters kommun åker till Almedalen med AlmeDalarna

Under Almedalsveckan på Gotland finns Dalarnas kommuner och organisationer på plats, under namnet “AlmeDalarna”. Vi ska tillsammans synliggöra de fantastiska möjligheter som finns för den som väljer att bo eller starta och driva företag i regioner utanför storstadsområdena. Vår utgångspunkt är att regionerna utanför storstäderna är något helt annat än “skräpytor”. Naturligtvis med ett särskilt fokus på Dalarna.

Säters kommuns fokus under dagarna är att arbeta för fler bostäder i vår kommun. Almedalen är en av de arenor vi använder för att möta aktörer i branschen. Många av bostadsbyggarna finns på plats och det är en bra möjlighet att kunna träffa många av dem på kort tid.

Utbudet av seminarier och worskhops kring bostadsbyggnation ger dessutom bra möjligheter att höja vår kompetens inom området.

Region Dalarna samordnar AlmeDalarna. Du kan läsa mer om vad vi som region gör här

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close