Hoppa till huvudmenyn Hoppa till innehåll

Var med i kuponghäftet och välkomna nya invånare

Foto på en välkomstskylt utformad som en dalahäst

Välkommen till Säter

Att vara nyinflyttad i kommunen kan betyda att det är mycket som är nytt. Det kan vara många saker man behöver göra för att lokalisera sig i sin nya hemstad. Man ska hitta det serviceutbud som finns att tillgå i kommunen och bekanta sig med de lokala företagen. Som hemvändare kan det snarare betyda att man behöver uppdatera sig om läget och utbudet i kommunen. Ju enklare det här är desto bättre start för den nyinflyttade.

Det ska vara enkelt att flytta till Säters kommun och trivas från start. Som nyinflyttad får man därför bland annat ett välkomstpaket med information och inspiration om vad som finns i kommunen. I välkomstpaketet går det bland annat att hitta ett kuponghäfte med erbjudanden från lokala företag.

Kuponghäftet är en möjlighet för dig som företagare att välkomna de nyinflyttade och ge dem en bild av dig och dina tjänster så att du blir en naturlig del hos den nyinflyttade.

Vill du som företagare medverka med ett erbjudande i kuponghäftet?
Kontakta näringslivsenheten senast den 2 maj 2018 via
telefon: 0225-55 149 eller mail: naring@sater.se.

Foto på kuponghäftet som skickas till nyinflyttade i Säters kommun

Kuponghäfte till nyinflyttade i Säters kommun

Translate

You can use Google Translate to translate the contents of www.sater.se. To do that, select the language you would like to translate into in the list below.
Please bear in mind, since the Google Translate is an automatically generated translation, we do not take any responsibility for errors in the text.

Close