Vill ditt företag vara med i kuponghäftet till nyinflyttade?

Alla som flyttar till Säter får ett välkomstpaket med en gåva och information som kommunen skickar ut. Kuponghäftet är en del av detta utskick. I kuponghäftet samlas erbjudanden från lokala företag på produkter och tjänster till nyinflyttade.

Kuponghäftet är en möjlighet för dig som företagare att välkomna de nyinflyttade och ge dem en bild av dig och dina tjänster så att du blir en naturlig del hos den nyinflyttade. Det är GRATIS för dig som företagare att vara med i kuponghäftet då kommunen står för kostnaden. Kuponghäftet har en giltighetstid på ett år; till 31 december 2020.

Vill du som företagare medverka med ett erbjudande i kuponghäftet?

Kontakta näringslivsenheten senast den 5 januari 2020 via mail: naring@sater.se
Maila följande material till din kupong:

  • Det erbjudande du vill ha,
  • Den text och bild du önskar,
  • Din logga,
  • Företagets besöksadress och telefonnummer,
  • De villkoren som gäller för erbjudandet.

Alternativt gör kupongmaterialet själv. Måtten är: 137 mm bredd och 69 mm hög. Behöver vara hög tryckkvalitet.  Alla kuponger har en röd informationsruta längst ned med information om adress, telefon, kupongens giltighetstid samt övrig information som vi lägger till när vi fått ditt material. Se nedan bild på ett exempel.

Att vara nyinflyttad i kommunen

kan betyda att det är mycket som är nytt. Det kan vara många saker man behöver göra för att lokalisera sig i sin nya hemstad. Man ska hitta det serviceutbud som finns att tillgå i kommunen och bekanta sig med de lokala företagen. Som hemvändare kan det snarare betyda att man behöver uppdatera sig om läget och utbudet i kommunen. Ju enklare det här är desto bättre start för den nyinflyttade.

Det ska vara enkelt att flytta till Säters kommun och trivas från start och därför får man som nyinflyttad bland annat välkomstpaketet med information och inspiration om vad som finns i kommunen. Hoppas du vill vara med!