Vill du driva Fäboden i Säterdalen?

Vi söker entreprenör och samarbetsaktör till Fäboden i Säterdalen inför sommarsäsongen 2020.

I och med rådande coronasituation och då föregående års fäbodentreprenör inte har möjlighet att driva fäboden söker vi dig som vill driva fäboden. Det handlar om att erbjuda servering med våfflor och fikabröd samt hålla med djur. Eftersom det är ett speciellt läge så är vi flexibla i kraven och vi tar gärna en dialog kring omfattningen och dina möjligheter. Är du intresserad, hör av dig! Maila ditt intresse senast 31 maj till naring@sater.se och beskriv i mailet hur du/ni skulle vilja bedriva verksamhet med servering samt djur på fäboden. Har du inte egna djur kanske du kan samarbeta med någon. Vi tar gärna en dialog oavsett.

Många spås semestra på hemmaplan i sommar och främst göra utomhusaktiviteter vilket det finns goda chanser för på fäboden i Säterdalen.

Här hittar du som entreprenör ett bra besöksunderlag, du har naturen som resurs och historien som möjlighet. Det är bara dina idéer som sätter gränserna. Brinner du för att leverera toppklassiga matupplevelser och lärande aktiviteter i unik miljö då är det här din chans.

Läs mer om vad det innebär här.